characters characters

A IV-a editie a festivalului Film 4 Fun are loc la Sinaia, in perioada 1-4 august

11 iulie 2019    |   601 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani, 18 ani +.

Festivalul Film 4 Fun
“Caldura mare mon cher, caldura mare!” … dar la cea de a-XI-a editie a festivalului Film 4 Fun, ne vom racori cu o porţie zdravana de buna dispozitie, in perioada 1- 4 august 2019, la Sinaia! Proiectiile filmelor vor avea loc la Cazino Sinaia si Cinema Carpaţi. Parcul Ghica din centrul orasului va fi gazda concursului de cultura cinematografica, urmat de spectacolul “Street Dance”. Centrul Cultural Carmen Silva va gazdui o proiectie de film pentru copii, urmata, pentru prima data in Festivalul Film4Fun, de un atelier de benzi desenate sustinut de autorul de benzi desenate Mihai Ionut Grajdeanu. O expozitie de fotografii din arhiva personala a actorilor Ion Dichiseanu si Florin Zamfirescu va fi expusa in holul Cazinoului Sinaia.

Editia din acest an a festivalului aduce, in premiera, competitia de filme de scurtmetraj de comedie internationala. Un juriu international format din personalitati marcante ale industriei cinematografice din Croatia, Ungaria si Rominia. va decide castigatorii filmelor selectionate din: Olanda, Spania, Italia, U.S.A., Rusia, Germania, Macedonia, Kenia si Romnia. Pe toata durata festivalului vom avea ocazia sa ne intalnim cu invitati speciali din U.S.A., Franta, Croatia, Rusia si Ungaria.

“Ma bucur sa va invit la cea de-a XI-a editie a Festivalului Film 4 Fun, una speciala deoarece din acest an avem participare internationala. Experientele frumoase din ultimii 10 ani ne dau motive sa continuam cu acest eveniment foarte asteptat la Sinaia, care atrage an de an in orasul nostru pasionantii de film si cultura. Vom avea un weekend cu premiere cinematografice, expozitii si invitati foarte iubiti de spectatori.” - Vlad Oprea, primarul orasului Sinaia.

Pentru mai multe informatii si detalii privind programul festivalului, vizitati pagina: www.film4fun.ro www.facebook.com/film4funro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu