characters characters

(P) Ezra se confrunta cu partea intunecata a Fortei in noul episod din Razboiul Stelelor Rebelii - „Forte reunite”!

12 martie 2015    |   482 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

Razboiul Stelelor Rebelii
Sezonul I din serialul animat Razboiul Stelelor Rebelii revine la Disney Channel, cu noi aventuri palpitante, incepand din 14 martie, de la ora 09:10. Episoade noi, in fiecare sambata dimineata, la aceeasi ora, si in reluare de la ora 14:00.

Pana acum, echipajul istet de pe nava Strigoi – cowboy-ul Jedi Kanan, pilotul Hera, adolescentul descurcaret crescut pe strada, Ezra, musculosul Zeb, razboinica Sabine si vechiul droid Chopper – a reusit sa faca fata confruntarilor cu raufacatorii Imperiului Galactic… In timpul unei misiuni obisnuite, rebelii au furat un vehicul Imperial, Ezra s-a infiltrat in interiorul Imperiului, sub acoperire, pentru a obtine informatii vitale pentru o operatiune importanta, prietenia dintre Hera si Sabine a fost pusa la incercare atunci cand au ramas blocate pe un asteroid plin de pericole. In ultimul episod din prima parte a sezonului intai, echipajul a incercat sa ajute un refugiat sa evadeze de sub stapanirea Imperiului de pe Lothal, chiar de Ziua Imperiului.

In noul episod, Inchizitorul reuseste sa ia urma navei Strigoi, iar Kanan si Ezra se desprind cu Fantoma, nava secundara de transport, pentru a-l indeparta pe Inchizitor de Tseebo, dezertorul Imperiului. Maestrul si ucenicul sau reusesc sa ii atraga pe reprezentantii Imperiului la baza abandonata de pe asteroid, unde ii asteapta o multime de creaturi carnivore. Cei doi par insa coplesiti de atacul Inchizitorului, iar Ezra se apropie foarte mult de partea intunecata a Fortei.

Nu pierdeti confruntarea dintre Ezra si Inchizitor in noul episod din Razboiul Stelelor Rebelii, sambata, 14 martie, de la ora 09:10, la Disney Channel.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=PTt-G7GCLiM

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu