characters characters

Muzeul National al Literaturii Romane: Natura si civilizatie chineza

22 ianuarie 2010    |   614 vizualizări
 

Grupul pentru Initiativa Locala CORONA, Brasov si Muzeul National al Literaturii Romane, Bucuresti va invita marti, 26 ianuarie 2010, ora 12.00, la sediul MNLR si miercuri, 27 ianuarie 2010, ora 12.00 la Casa Memoriala “Tudor Arghezi – Martisor” la un eveniment cultural inedit, cu caracter interdisciplinar: "Natura si civilizatie chineza" sustinut de Ken Wong, din Hong Kong, membru al organizatiei internationale AIESEC, participant in programul de internship al Grupului pentru Initiativa Locala CORONA.

O dezbatere despre relatia omului cu natura, despre optiunile din viata cotidiana din China,despre modul in care dezvoltarea afecteaza peisajul natural.

Participantii vor beneficia si de o scurta initiere in limba si scrierea chineza, cat si cu privire la perspectiva filozofiei si literaturii chineze asupra temei proiectului.

Discutiile se vor purta in limba engleza. Accesul este gratuit.
Participarea este deschisa elevilor si profesorilor, in limita locurilor disponibile.

Evenimentul face parte din seria de intalniri cu publicul prevazute in cadrul  proiectului De la EMO la ECO, finantat de Guvernele Islandei, Principatului Liechtenstein si Norvegiei, prin Mecanismul Financiar al Spatiului Economic European.

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu