characters characters

Esential Psy: Programul de Dezvoltare a Inteligentei Emotionale pentru copii si adolescenti

10 iunie 2010    |   1134 vizualizări

Va  informam ca au inceput inscrierile pentru Programul de Dezvoltare a Inteligentei Emotionale pentru copii si adolescenti ce se va desfasura in perioada verii.

Programul este destinat copiilor si adolescentilor care doresc sa-si imbunatateasca comportamentul si reactiile emotionale. El cuprinde 8 sedinte a cate 2 ore (cate 2 sedinte pe saptamana).


Moderatorii sunt psihologi cu experienta in lucru cu copii si adolescentii (in sistemul educativ de stat si in practica profesionala privata).


Activitatea grupului se va concentra pe lucru cu situatiile prezente. Vor fi realizate diferite tipuri de activitati: expuneri si povestiri, jocuri, dramatizari, desen, exercitii individuale sau in grup, etc.


Programul va fi diferentiat pe grupe de varste: 4-6 ani, 7-10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani.
Numarul maxim de participanti  intr-un grup este 6.  
    
Pretul unei sedinte este de 40 lei(se poate plati la fiecare sedinta). Participantii care achita costul integral la inceputul programului primesc o reducere de 25%.

Daca doriti participarea copilului dumneavoastra la acest program va rugam sa ne contactati pana la 21 iunie  si sa ne precizati perioada / zilele din saptamana si orele cand copilul poate participa.

Pentru mai multe detalii: e-mail: contact@esentialpsy.ro; web: www.esentialpsy.ro


Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu