characters characters

Curiozitate, dialog, joaca in parcul Herastrau

28 august 2017    |   2501 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani.

stima de sine cursuri pentru viata
Sambata, 26 august in parcul Herastrau, parinti si copii curiosi sa afle cum pot sa aiba mai multa incredere in sine au participat la intalnirea "Stima de sine (Locul și rolul meu în comunitate)". Intalnirea in cateva cuvinte? Curiozitate, bucurie, curaj, joaca, educatie, tot ceea ce reprezinta initiativa cursuri pentru viata. Participantii au vrut sa afle ”De ce se enerveaza mama degeaba? sau ”De ce mama tipa la mine?” sau ”De ce tata ma lasa sa fac ceva si mama nu?”. Copiii sunt curiosi sa inteleaga mai bine ce determina comportamentul celor din familie si comunitate. Vor sa afle mai multe despre reactiile lor si a celor din jur. S-au bucurat sa se descopere pe ei insisi printr-un colaj, pe care l-au prezentat cu mult curaj in fata publicului si dupa aceea au descoperit cum nu numai mintea poate sa influenteze reactiile corpului ci si corpul poate sa ajute mintea, prin pozitiile puternice si punctele energetice. Totul s-a incheiat cu un joc al intrebarilor din care am aflat ce fac atunci cand cineva drag mie plange, ce fac oamenii pe internet, de ce e (nu e) bine pe Facebook, daca exista emotii negative, ce este bullying sau ce fac cand cineva se poarta asa cu mine?

Daca v-am starnit curiozitatea va invitam sa descoperiti si sa va inscrieti la atelierele organizate de asociatie pe www.cursuripentruviata.ro. In data de 5.09 are loc prima seara de club, dedicata copiilor cu varsta cuprinsa intre 7-9 ani, ”De ce emoji?”, sub umbrela inteligentei emotionale.

Multumim partenerilor Tineri pentru Tineri AQUA Carpatica, Revista PSYCHOLOGIES, SuntParinte.ro, Mamica Activa, Recomand cu drag, Pe saua din spate, cu ajutorul carora am organizat si promovat actiunea din parc. Urmatorul atelier gratuit va avea loc in data de 16.09, inscrieri aici.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu