characters characters

Concurs National - "Facem jucarii, jucandu-ne"

08 februarie 2010    |   455 vizualizări
 

Proiectul se adreseaza elevilor cu aptitudini si indemanare pentru crearea de tipare pentru jucarii si realizarea acestora in timpul orelor desfasurate in cadrul cercurilor din palate si cluburi ale elevilor, dar si elevilor din scoli.


REGULAMENT DE DESFASURARE AL CONCURSULUI Participa la concurs copii pentru urmatoarele grupe de varsta : 1. 6 - 10 ani; 2. 11-14 ani; 3. 15-18 ani. -fiecare copil prezinta o jucarie ce poate reprezenta o papusa , un animal sau orice figurina ce poate fi folosita ca jucarie; -jucariile se pot realiza din blana, satin sau stofa si umplute cu materiale usoare; -pentru realizarea fetei jucariei se pot folosi materiale, diverse accesorii, si/sau culori; -jucaria va fi cu dimensiuni cuprinse intre 20-60 cm; -fiecare lucrare va fi insotita de urmatorul tabel DENUMIREA LUCRARII Numele si prenumele elevului: Categoria de varsta: Adresa elevului: Numele si prenumele profesorului : Clubul Copiilor (Scoala)/ Judet -se vor acorda diplome si premii pentru locurile I ,II , III si cate 2 mentiuni la fiecare categorie de varsta si pe fiecare sectiune cat si diplome de participare tuturor copiilor; -jucariile pot sa contina si „bijuterii” create special pentru a impodobi jucaria; - jucariile se vor trimite pe adresa Clubul Copiilor Sabaoani, str. Orizontului,nr. 54 , jud Neamt , cod 617400, impreuna cu un plic timbrat autoadresat de format A4, o foaie de hartie fotografica pentru diploma; -termenul limita de trimitere a lucrarilor este 12.03.2010, data postei.

 

Pentru a va inscrie la concurs trimiteti un e-mail pe adresa jocuri_jucarii@yahoo.com si veti primi pe e-mail fisa de inscriere si regulamentul de participare la concurs . Informatii suplimentare la coordonator proiect profesor Gabriela Spulbat, telefon 0747506822 , 0734416777.

 

 Sursa: www.didactic.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu