characters characters

Concediul perfect este cel petrecut alaturi de cei dragi

01 iulie 2014    |   230 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.


Dupa cum stim cu totii, cel mai reusit concediu pe care il putem avea este atunci cand il petrecem impreuna cu cei dragi. Fara indoiala ca vacanta in familie ramane cel mai bun prilej de distractie, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Daca vreti sa petreceti un concediu de neuitat si sa aveti parte de multe aventuri interesante, cel mai important lucru pe care trebuie sa il faceti este sa alegeti o destinatie potrivita, astfel incat, la intoarcere, toata lumea sa aiba ce povesti.

Si pentru ca in vacanta preferam sa ne relaxam si sa uitam de griji, sa ne incarcam bateriile si sa fugim de stresul si poluarea de la oras, zonele montane sunt alegerea perfecta pentru un concediu de vis. Aerul curat, bogatiile si misterele naturii, jocul si veselia celor mici, toate acestea sunt lucruri pretioase de care trebuie sa profitam atunci cand mergem in concediu.


Daca ati inceput deja sa visati cu ochii deschisi si vreti sa profitati la maxim de vara aceasta, précis trebuie sa mergeti la munte. Cea mai buna alegere pe care o puteti face este sa vizitati statiunea montala Tirol din Austria. Un concediu in Tirol va va aduce cu siguranta aventuri de neuitat. Aici veti avea sansa de a va retrai copilaria daca veti face o plimbare cu trenuletul Wichtelexpress sau daca veti indrazni sa explorati culmile muntoase pe podurile suspendate. In sezonul verii puteti vizita peste 30 de lacuri, bai termale sau cascade. Prin urmare, pregatiti-va de o calatorie a descoperii si aventurii. Pentru iubitorii de animale, grădinile zoologice si parcurile vor fi mereu cu portile deschise, iar pentru spiritele mai aventuroase atmosfera mistica a cetatilor si palatelor va impresiona cu siguranta.

Toate oportunitatile de petrecere a vacantei in Tirol le gasiti aici: www.visittirol.ro

Asadar, daca doriti sa admirati vara aceasta piscurile alpilor austrieciKitzbühelsi sa petreceti o saptamana de neuitat, alegeti din nenumaratele pachete oferite de catre www.kitzalps.com. Cu cardul de vara puteti beneficia de transport gratuit cu telecabina sau telescaunul pentru vizitarea parcurilor de agrement din zona. Costurile pentru un sejur de 7 nopti intr-un apartament (2 adulti + un copil sub 15 ani) pornesc de la 175 euro de persoana. De asemenea, puteti profita in perioada 7 iulie - 5 septembrie si 29 septembrie - 10 octombrie de oferta care include 4 nopti de cazare si intrare inclusa la Clubul de Aventuri pentru Copii din Oetz, incepand de la 270 euro. Pentru mai multe informatii vizitati www.oetz.com

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu