characters characters

Aurel Cornea: Sindicatele din invatamant sunt hotarate sa continue protestele

05 octombrie 2009    |   804 vizualizări
 

Liderul Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant, Aurel Cornea, a declarat ca sindicatele din invatamant sunt hotarate sa continue protestele.
Noi am facut un program care are parti specifice, in cazul celor din invatamant, nu vom trece notele in catalog. Mai avem si formele generale de protest si vom apela chiar la forma extrema de lupta sindicala si anume la greva generala", a declarat liderul Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant, dupa negocierile purtate la Ministerul Muncii de catre reprezentantii sindicatelor.


Sindicalistii nu exclud si varianta declansarii unei greve pe termen nelimitat.
Peste 800.000 de salariati din administratia publica, sanatate si invatamant si-au incetat astazi activitatea, astfel incat copiii nu vor merge la lectii, spitalele nu vor face internari decat in regim de urgenta, iar vamile, ghiseele caselor de pensii ori ale primariilor vor fi inchise. Greva de astazi va fi urmata de proteste de strada programate sa aiba loc, miercuri, in Capitala.


Sursa: www.realitatea.net

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Marculescu Livia
    Marculescu Livia    05.10.2009 - 19:15
    Sper din tot sufletul ca d-l Cornea sa ramana ferm pe pozitie si sa nu se mai intample ca dupa o zi ,doua de proteste sa ajunga la un asa-zis compromis cu guvernantii ,compromis care sa nu rezolve nici una din problemele pentru care luptam.Cred ca s-a dovedit inca o data ca suntem uniti si daca am pornit pe acest drum, haideti ca macar acum sa ajungem la finalul pe care ni-l dorim.Nu mai este cazul sa mai cedam pentru ca apoi sa ne rada in nas toti ,,istetii" care s-au vazut peste noapte guvernanti si au impresia ca deciziile lor vin de undeva din divinitate.Desi avem cea mai nobila meserie, am ajuns sa cersim de la cei pe care noi i-am invatat ceea ce stiu astazi si probabil ca i-am invatat atat de bine ,incat au ajuns sa se creada zei.Sa fim uniti si doar asa vom ajunge sa scapam de povara umilintei pe care ei ne-au aruncat-o in spate de vreo 15 ani incoace.Nu suntem fraieri asa cum ar vrea ei sa parem.
    Livia Marculescu(invatator),Buzau