characters characters

Ateliere pentru Scoala Altfel: origami si quilling

03 aprilie 2015    |   838 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

Scoala Altfel Sun Plaza
Activitatile pe care copiii le vor desfasura in cadrul Scolii Altfel sunt un bun prilej pentru dezvoltarea creativitatii si dobandirea unor noi aptitudini. Iar la Scoala Wow din Sun Plaza pot participa la doua ateliere in urma carora vor deveni premianti in tehnica origami si in arta rularii hartiei. Cum Scoala Wow are loc in Saptamana Mare, prichinderii vor invata sa realizeze diferite obiecte in tema sarbatorii de Pasti.

La atelierul de quilling, copiii vor folosi tehnica spiralarii hartiei pentru a decora oua de Pasti si vor realiza felicitari, iar la atelierul de origami vor invata sa confectioneze cosulete de Pasti si iepurasi din hartie. Toate materialele necesare vor fi asigurate de organizator, iar la final copii isi vor putea lua creatiile acasa. Prin participarea la cele doua ateliere, cei mici vor descoperi ce lucruri minunate pot crea cu propriile maini si cu siguranta vor dobandi un nou hobby.

Pe langa cele doua ateliere, la Scoala Wow mai au loc numeroase alte activitati distractive, toate adresate copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 10 ani. De exemplu, la atelierul de magie, copiii vor invata cum se realizeaza diferite trucuri cu monede si carti, iar la atelierul Wow Labs, se vor transforma in adevarati oameni de stiinta.

In plus, la Sun Plaza ii asteapta si o expozitie interactiva cu joculete, menita sa stimuleze atentia, indemanarea, viteza de reactie si memoria vizuala a celor mici.

Participarea la Scoala Wow este gratuita, iar programul complet poate fi consultat pe http://bit.ly/ScoalaWow.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu