characters characters

Arad: Saptamana de scoala iesita din tipare

05 octombrie 2009    |   611 vizualizări
Seminarii, spectacole, dezbateri, concursuri si jocuri, toate se numara printre actiunile desfasurate de elevii si prescolarii aradeni.

Prescolarii si elevii aradeni s-au pregatit intens pentru a face fata saptamanii acesteia, cand activitatile extrascolare se vor tine lant timp de sapte zile. Cercuri tematice, jocuri interactive, spectacole, dezbateri si simpozioane, toate fac parte din programul „Saptamanii Educatiei”, care a debutat in aceasta dimineata.

Elevii si parintii acestora vor asista pe tot parcursul saptamanii la surprizele pregatite de catre organizatori. „De o luna de zile am fost informati ca vor avea loc o serie de evenimente culturale. Ma bucur ca participam in numar foarte mare la concursuri si distractii, nu numai la orele de curs. Putin dans, din cand in cand, nu strica niciodata”, a marturisit Claudia Berent, eleva in clasa a V-a.

Dans modern, popular si multicultural

Prescolarii Gradinitei PP 14 din Arad au pregatit un frumos spectacol de dans modern. Micutii se vor imbraca in clovni si papusi Barbie. Tot la capitolul „dans” s-au inscris si elevii Scolii Generale „Avram Iancu” din Arad, care vor incanta publicul cu un frumos dans popular. Tot in cadrul actiunilor din aceasta saptamana, organizatorii au anuntat si o serie de dezbateri pe diferite teme care starnesc interesul tinerilor.

„Zilele viitoare vor avea loc in institutiile noastre de invatamant cercuri tematice si jocuri interactive pe diferite teme, la care sunt invitati sa participe si parinti. „Violenta in media si impactul asupra tinerilor” va fi un simpozion pe care il vom desfasura in cursul zilei de joi, in Sala 63 a Primariei”, a declarat Laura Putnic, purtator de cuvant in cadrul ISJ Arad.

Diplome pentru elevi, la finalul saptamanii


Organizatorii au anuntat ca activitatile se vor desfasura in mai multe locatii ale orasului. La finele saptamanii, toti participantii vor primi diplome si premii. De asemenea, seria actiunilor se va incheia vineri, cu o masa rotunda la Grupul Scolar „Aurel Vlaicu” din Arad pe tema „Dialog cu si despre tineri”.

Sursa: www.adevarul.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu