characters characters

Aproape 20.000 de lei adunati de liceeni pentru proiectele colegilor lor din Timisoara

02 martie 2010    |   468 vizualizări
 

Programul YouthBank Timisoara a lansat prima editie a concursului de finantare a proiectelor gandite si puse la punct de liceenii din Timisoara. Pentru a finanta ideile colegilor lor, membrii echipei YouthBank au organizat diferite evenimente precum concertul Ada Milea si Bogdan Burlacianu, dar si spectacolul de teatru "O dragoste doar nebuna", sustinut de trupa liceului C.D. Loga.


YouthBank Timisoara este un program administrat de o echipa de tineri, intre 14 si 18 ani, elevi ai liceelor din oras, care au fost instruiti in arta strangerii de fonduri si implementarii de proiecte. Astfel, in urma celor doua evenimente organizate de liceeni, dar si a solicitarilor directe de la firme, acestia au reusit sa adune suma de 9.250 de lei, bani care care vor fi dublati de sponsorul principal al programului. Astfel, elevii cu idei bune din licee timisorene au la dispozitie 18.500 lei pentru a si le pune in practica.

 

Conditii de participare
Pentru a depune un proiect ce va putea fi luat in considerare pentru finantarea YouthBank Timisoara, liceenii trebuie sa se organizeze in echipe de cate trei si sa gandeasca un proiect care sa se desfasoare in judet, dar sa aduca un beneficiu comunitatii locae. Sunt eligibile aplicatiile din orice domeniu de activitatesanatate si activitati sportive, educatie, IT, arta si mediu si fiecare proiect trebuie sa se incadreze intre 2.000 si 3.000 de lei si implementarea lui nu trebuie sa dureze mei multe de doua luni. Toate echipele trebuie sa colaboreze cu cate o organizatie non-guvernametala care sa ii ajute pe liceeni sa tina evidente contabila si financiara a proiectului.

 

Sursa: www.adevarul.ro

 

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu