characters characters

Spectacole de opera si concerte de muzica clasica online

#StamAcasa si ascultam muzica

Propus de: SuntParinte.ro   |   26 martie 2020    |   3277 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

spectacole de opera si concerte de muzica clasica online
Nu putem merge la spectacole de opera sau teatru, dar pot veni ele la noi in perioada de izolare, cu ajutorul tehnologiei. Majoritatea institutiilor culturale si artistice ofera acces online la spectacole si programe. Iata cateva optiuni daca esti pasionat de opera si muzica clasica sau vrei sa descoperi aceste domenii alaturi de copil. Ai la dispozitie site-urile a doua opere din Romania (Din Bucuresti si din Iasi), dar si din alte tari.

Citeste si:

Activitati online pentru copii in perioada izolarii

Spectacole de teatru online pentru copii si parinti

examenul tau gratis


Spectacole online oferite de Opera Nationala Bucuresti

Ofera spectacole online pe pagina de facebook, dar si pe site-ul institutiei, aici. Spectacolele sunt inregistrari din anii trecuti si sunt disponibile pentru vizionare doar pe perioada difuzarii lor online. Iata programul pentru zilele urmatoare:

Joi, 26 martie, ora 18:30 - premiera spectacolului de balet „Frumoasa din Pădurea Adormită” de Piotr Ilici Ceaikovski, eveniment din 12 mai 2018

30 martie, ora 18:30 - „Tosca” de Giacomo Puccini 

Pentru a ramane la curent cu noutatile legate de spectacolele online oferite de Opera Nationala Bucuresti, verifica site-ul lor.

Opera Nationala Iasi

Ofera de asemenea inregistrari ale spectacolelor din anii trecuti, accesibile pentru mai multe zile. Pentru a ramane la curent cu noutatile, este preferabil sa urmaresti pagina de Facebook a operei, unde sunt anuntate periodic toate spectacolele online disponibile.

Urmatoarele spectacole disponibile online sunt:

Aida – de miercuri, 25 martie, ora 18:30 pana sâmbătă, 28 martie ora 18:30

Imagine all the people – coregrafie Gigi Caciuleanu

Filarmonica George Enescu – programul Clasic e Fantastic online

Pe pagina de Facebook a Filarmonicii si pe site-ul institutiei copiii si parintii pot urmari concerte din seria Clasic e Fantastic din anii trecuti.

Opera Comica pentru Copii

Opera Comica pentru Copii a lansat aplicatia Opera Copiilor, care le permite abonatilor sa vizioneze online spectacole din repertoriul institutiei si emisiuni culturale, distractive si educative, nelimitat, oriunde s-ar afla. Echipa condusa de soprana Felicia Filip a gasit o solutie pentru a oferi in continuare publicului acces la productii de calitate si emisiuni noi, demers necesar in situatia in care toate institutiile de cultura si-au inchis temporar salile de spectacol. Pentru un abonament de 30 lei/luna, intreaga familie are acces la peste 2500 de minute de continut original, publicat treptat, pe parcursul urmatoarelor 3 luni.


Royal Opera House

A anuntat o serie de spectacole online disponibile pe pagina de Facebook si pe canalul Youtube. Programul urmatoarelor spectacole online:

Peter and the Wolf, The Royal Ballet, 2010 – 27 March 2020, 7pm GMT

Acis and Galatea, The Royal Opera, 2009 – 3 April 2020, 7pm BST

Così fan tutte, The Royal Opera, 2010 – 10 April 2020, 7pm BST

The Metamorphosis, The Royal Ballet, 2013 – 17 April 2020, 7pm BST

Opera de Stat din Viena

Ofera mai multe spectacole online gratuit (inregistrari din anii trecuti), dar pentru a avea acces la ele este nevoie sa iti creezi cont pe site (cu email si parola).

Filarmonica din Berlin

Ofera acces gratuit timp de o luna la arhiva sa digitala de concerte si filme. Poti sa te inregistrezi pe site pana pe data de 31 martie, folosind codul BERLINPHIL aici


Orchestra Simfonica din Londra

Pune la dispozitia publicului zeci de concerte pe canalul Youtube, pe care le poti asculta oricand.

Opera Metropolitana din New York

Pune la dispozitie online cate un spectacol pe zi, accesibil 23 ore de la publicarea lui online. Gasesti programul complet pentru perioada urmatoare aici


OperaVision.eu

Un proiect al Uniunii Europene, OperaVision.eu ofera acces la numeroase spectacole de opera, dar si la interviuri si materiale educationale pentru copii si tineri.

Poti alege spectacolul preferat de aici.

Poti explora materialele educationale pentru copii incepand cu varsta de 5 ani aici.

*Sursa foto: Freepik.com

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe