characters characters

Spectacol la tine acasa! Opera Comica pentru Copii a lansat aplicatia Opera Copiilor

23 martie 2020    |   608 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 18 ani +.

Opera Comica pentru Copii aplicatie
Opera Comica pentru Copii a lansat aplicatia Opera Copiilor, care le permite abonatilor sa vizioneze online spectacole din repertoriul institutiei si emisiuni culturale, distractive si educative, nelimitat, oriunde s-ar afla. Echipa condusa de soprana Felicia Filip a gasit o solutie pentru a oferi in continuare publicului acces la productii de calitate si emisiuni noi, demers necesar in situatia in care toate institutiile de cultura si-au inchis temporar salile de spectacol. Pentru un abonament de 30 lei/luna, intreaga familie are acces la peste 2500 de minute de continut original, publicat treptat, pe parcursul urmatoarelor 3 luni.

Aplicatia Opera Copiilor vine ca raspuns la numeroasele cereri din partea spectatorilor care vor sa sustina in continuare productia spectacolelor de opera, opereta, musical si balet, adaptate pentru copii, Opera Comica pentru Copii din Bucuresti fiind singura institutie din lume care produce acest gen de continut.

Rezultate dupa doua saptamâni de activitate cu public exclusiv online

Dupa doua saptamâni de la mutarea activitatii institutiei in mediul virtual, audienta pe care au inregistrat-o productiile difuzate in direct pe pagina oficiala, facebook.com/OperaCopiilor, ne incurajeaza sa continuam. Spectacolul de opera “Cenusareasa”, in regia maestrului Cristian Mihailescu, care a avut premiera in Sala Mare pe 7 martie, s-a bucurat de 8.000 de spectatori in timp real si peste 500.000 de vizualizari in 72 de ore.

Opera Comica pentru Copii a continuat sa ofere continut de calitate spectatorilor sai, reusind performanta de a aduna 1 300 000 de minute vizualizate online. Spectacolul de balet “Scufita Rosie”, debutul regizoral al Andreei Soare, a fost prima premiera online a Operei Comice pentru Copii si totodata prima productie din România cu decor animatronic, difuzata live pe 21 martie.

Opera Copiilor inseamna spectacol la tine acasa

Utilizatorii au acces la continutul aplicatiei pe baza de abonament, dupa o perioada de trei zile de testare gratuita. Pretul abonamentului este 30 de lei pe luna, ceea ce inseamna ca pentru 1 leu pe zi, intreaga familie se poate bucura de productii educative si distractive.

”Opera Copiilor este locul unde spectacolul si atelierele creative isi dau intâlnire. Opera Comica pentru Copii propune publicului un instrument diversificat, complex, dar compact, la care parintele poate avea acces oricând si oriunde. Ceea ce aduce aplicatia noastra in plus, este calitatea bine-cunoscuta cu care toate materialele sunt realizate, fie ca este vorba despre productiile de opera, opereta, musical sau balet, fie ca vorbim despre gama diversificata de emisiuni. Un alt motiv pentru care lansam Opera Copiilor este acela de a cere sprijinul publicului, caruia ii oferim ce e mai bun, in schimbul unei sume simbolice, dar care poate tine in viata Opera Comica pentru Copii, asa cum o cunoasteti de 5 ani incoace.”, a declarat Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.

Opera Copiilor se actualizeaza in permanenta

Aplicatia Opera Copiilor este disponibila pe web, accesând app.operacomica.ro, si in cel mai scurt timp va putea fi descarcata si din GooglePlay si AppStore, pentru a fi accesata si de pe dispozitivele mobile. Continutul platformei este impartit in doua sectiuni, Spectacole si Emisiuni, care se actualizeaza in permanenta cu episoade noi. Deja sunt pregatite 2500 de minute de continut original, care va fi lansat treptat, in fiecare saptamâna, pe durata urmatoarelor 3 luni. Astfel, spectatorii din tara si din strainatate se vor putea bucura de evenimentele de la OCC, ca si cum ar fi in sala, alaturi de noi.

Aplicatia Opera Copiilor este realizata in parteneriat cu Grupul Stadeum din Londra, de o echipa multinationala din România, SUA si Canada.

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Primariei Capitalei si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii ii apropie pe cei mici de arta şi cultura, atât prin spectacole de calitate – opera, balet, musical, concerte – lectie, opereta, teatru muzical, cât şi prin diverse proiecte conexe inovatoare, precum festivaluri de vara si de iarna, “Atelierele Micul Artist”, “Magazinul OCC”, “În Spatele Cortinei”, “Escape Room”, “Games Room”, “Petrecere de ziua de nastere”, “Aventura parc”, “Abonamente”, “Voluntariat” si altele.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu