characters characters

Ti-ai inscris copilul la ora de religie?

06 martie 2015   

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a vota!
Repartitia voturilor!

Comentează:
3 comentarii

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu
 • Ion Dunare
  Ion Dunare    15.06.2015 - 16:39
  Scuze pentru COPY/PASTE la acelasi comentariu, dar asta este realitatea:
  Avand in vedere ca la nivelul clasei, toti elevii trebie sa formeze un colectiv, ca socializarea intre parinti poate aduce multe beneficii in ceea ce priveste consolidarea relatiilor dintre elevi, pentru eliminarea starilor/diferentelor dintre situatiile familiale ale parintilor, TOTI ELEVII DIN ACEEASI CLASA/SCOALA, AR TREBUI SA SE SIMTA EGALI, atat din punct de vedere religios, cat si din punct de vedere educational, cultural, umanitar, rasial, dar mai ales in ceea ce priveste POTENTA FINANCIARA a parintilor. NICI UN ELEV NU TREBUIE SA SE SIMTA DISCRIMINAT, prin prisma VENITURILOR parintilor, atat timp cat, AM PUTEA CONSIDERA CA, "TOTI NE NASTEM EGALI". Stau si ma intreb retoric, Öare acest APOR, care a dezvoltat o adevarata ISTERIE pe internet, pentru ce militeaza? . . . .
 • Maria Ramulescu
  Maria Ramulescu    22.05.2015 - 08:56
  Religia in scoala aduce un plus de bunatate, un plus se smerenie si un plus de intelegere a faptului ca pe lumea asta mai exista si reguli de bun simt, pe care daca le respecti si Dumnezeu nu exista, ai trait o viata frumoasa (cu bunatate, fara sa furi, fara sa ucizi...etc) dar daca exista poti castiga tot. Ce avem de pierdut prin orele de religie? Nimic! Ce avem de castigat? Intrebati copiii. Eu, ca parinte asta am facut, si nu sunt o evlavioasa, din pacate. Amandoi copiii mi-au raspuns fara sa stea prea mult pe ganduri ca vor sa faca relegie. Pentru mine ca mama, a fost factorul decizator! Da:i-am inscris pe amandoi la ora de religie!
 • Iuliana Chiru
  Iuliana Chiru    20.03.2015 - 19:51
  Religia, asa cum se prezinta acum in scoala, este doar o forma de indoctrinare. Daca se preda istoria religiilor era cu totul alta situatie.
  Speram, ca dupa ce am scapat de indoctrinarea comunista, am scapat de orice fel de indoctrinare....se pare ca nu!