characters characters

Scolile s-au inchis. Ramane deschisa insa invatarea de acasa!

11 martie 2020    |   3549 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani.

Nu punem pauza educatiei!


Chiar daca situatia este provocatoare, putem transforma dificultatile in oportunitati. Copilul tau nu trebuie sa ramana in urma cu materia, invatarea putand continua si acasa.

 

In plus, in perioada 11.03.2020 - 31.03.2020, este bine sa stii ca TOATE PRODUSELE INTUITEXT beneficiaza de 40% REDUCERE*, pentru invatarea de acasa in mod placut si eficient!

 

 

Despre auxiliarele INTUITEXT

 

Auxiliarele INTUITEXT propun o invatare de la simplu la complex, care se construieste prin implicarea directa a copilului tau, punand la dispozitie un set variat de exercitii, cu grade diferite de dificultate.

 

Aceste caiete stimuleaza curiozitatea in explorare, fiind concepute in stransa legatura cu experientele traite de copii sau posibile in realitate

 

Cum il ajuta caietele INTUITEXT pe copilul tau ?

- auxiliarele INTUITEXT contin exemple de situatii pe care copilul tau le poate trai in realitate. Exemple: la Comunicare in limba romana invata sa trimita o scrisoare, o carte postala unui coleg,  unei rude sau invata cum sa tina un Jurnal. La acestea, la matematica, se adauga: activitati practice de tipul „Impatureste hartia”, probleme de tip poveste (Camera enigmelor, Vizita la Planetariu etc.) sau tipuri variate de probleme oferite spre rezolvare. Un alt exemplu elocvent, cuprinzand cunostinte utile in viata de zi cu zi, este la Informatica, unde se vorbeste despre: importanta protectiei datelor personale.

 

- auxiliarele contin explicatii care faciliteaza intregul demers al invatarii.Totul este imbracat intr-un continut atractiv, creativ, cu jocuri care fac invatarea relaxanta.

 

- exercitiile rezolvate in pasi si modelele de rezolvari integrate in auxiliare reprezinta un GHID permanent al elevului

 

- principiile autoevaluarii au fost respectate si incluse in caietele INTUITEXT, copilul tau avand posibilitatea de a-si evalua munca depusa si de a intocmi un punctaj. Daca punctajul este nesatisfacator, atunci, copilul tau se poate intoarce la invatarea si aprofundarea notiunii.

 

Iata ce spune doamna Claudia Ionescu - profesor documentarist si Director Scoala Gimnaziala nr. 4 "Elena Donici Cantacuzino", Pucioasa, Dambovita:

Am optat pentru Editura Intuitext. Ce m-a determinat sa le aleg? Sunt tare destepteSunt cel mai bine raportate la programele scolare, au specificate chiar si competentele specifice si continuturile invatarii mentionate. Caietele nu au rolul de a plictisi sau doar de a evalua. Prin sarcinile propuse, li se dezvolta elevilor curiozitate, creativitatea, gandirea critica, exprimarea de opinii, le formeaza deprinderi sanatoase de lucru – ii invita pe copii sa exploreze, sa lucreze cu textul, sa isi exprime opinii pro si contra, sa formuleze raspunsuri la intrebari, sa integreze in vocabular cuvintele invatate, sa invete prin cooperare.

 

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe