characters characters

Recapitularea materiei in timpul vacantei de vara

De ce e importanta si ce gresesc parintii

16 iulie 2019    |   665 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

recapitularea materiei in vacanta de vara
Suntem in plina vacanta de vara, in plin sezon al calatoriilor si al concediilor mult-asteptate. Dar cum mai bine de jumatate de vacanta s-a scurs, unii dintre noi se gandesc deja la temele de vacanta si la inceputul anului scolar viitor.

Va fi copilul meu pregatit in septembrie? Isi va reaminti materia sau a uitat exact notiunile dificile, pe care le-a inteles mai greu? – sunt doar cateva din intrebarile pe care ni le punem in aceasta perioada noi, parintii.

Scoala Intuitext

Și nu gresim, pentru ca exersarea materiei este foarte importanta. Copiii nostri, insa, refuza orice are legatura cu scoala si ne amintesc mereu ca sunt in vacanta, invocand nevoia de relaxare, de joaca si de deconectare.

Dupa primele saptamani de vacanta, atat de necesare copiilor pentru relaxare si pentru o detasare totala de activitatile scolare, e recomandat sa le amintim treptat ca e timpul sa mai exerseze cate putin, pentru a nu uita ce au invatat anterior si pentru a le asigura un start bun in anul scolar urmator.

Invatare prin joc. Metoda preferata a copiilor din clasele primare

ScoalaIntuitext.ro este produsul educational online special creat pentru copiii din clasele primare!

Avand la baza conceptul de invatare prin joc, Scoalaintuitext.ro le prezinta copiilor materia scolara corespunzatoare fiecarei clase in parte sub forma de resurse educationale ludice, foarte placute.

De aceea, atunci cand se joaca, cand acceseaza animatiile explicative, experimentele interactive de laborator sau jocurile de logica/ matematice, copiii nostri recapituleaza, de fapt, toate notiunile de la clasa.

“Creierul scolarului mic este...


Citeste continuarea articolului.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

 • Carti despre prietenie pentru copii
  Lecturi de vacanta. Carti despre prietenie pentru copii
  12 august 2019   

  Relatiile sociale sunt unul dintre factorii care dicteaza fericirea pe termen lung, asa ca efortul de a-i invata pe copii cum sa fie buni prieteni si cum sa isi gaseasca buni prieteni este justificat.

 • Stilul de parenting in vacanta
  Ce fel de parinte esti in vacanta?
  05 august 2019   

  Unii dintre noi vom decide condusi de teama ca in vacanta copilul va uita tot ce a invatat la scoala sau din teama ca in timpul scolii, copilul este solicitat extrem de mult si are nevoie de recuperare fizica si mentala.

 • Idei pentru o vacanta reusita
  Idei pentru o vacanta reusita
  29 iulie 2019   

  Vacanta de vara este timpul perfect pentru relaxare si odihna, dar si pentru entuziasm si incantarea nascuta din depasirea propriilor limite.

Mai multe