characters characters

Pitesti: Cursuri de inot pentru copii

Propus de: SuntParinte.ro   |   25 iunie 2010    |   8220 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Cursurile de inot ii asigura copilului o dezvoltare armonioasa si il invata responsabilitatea si perseverenta. Instructorii de la Clubul Sportiv Energic LL din Pitesti ne-au raspuns la cateva intrebari referitoare la cursurile de inot pentru copii pe care le desfasoara.

 

1. Descrieti-ne activitatile in care sunt implicati copiii in cadrul cursurilor de inot organizate de dumneavoastra.
Participantii la cursurile organizate de Clubul Sportiv Energic LL Pitesti sunt implicati in activitati de: initiere, de perfectionare sau de performanta. In general, aceste stadii implica pregatire specifica, competitii si cantonamente.


2. Ce invata mai exact copiii din aceste cursuri de inot?
In functie de nivelul de pregatire la care se afla la un moment dat, copiii sunt initiati in elementele de baza, specifice unei ramuri sportive si treptat evolueaza spre stadiul de performanta.
La cursurile de inot, copiii reusesc, in faza initiala, sa isi gaseasca echilibrul intr-un mediu diferit
de cel obisnuit.
Ulterior, in cadrul pregatirii specifice, isi dezvolta calitatile motrice si aptitudinile generale.


3. Exista conditii speciale pe care trebuie sa le indeplineasca participantii? (varsta, anumite echipamente etc.)
Conditia principala pe care trebuie sa o indeplineasca participantii la cursuri este prezenta. In general, varsta nu este o conditie pentru cei care doresc sa practice sport de performanta sau ocazional. Sportul nu are varsta si beneficiile activitatii fizice se regasesc in toate etapele evolutiei umane.


4. Care a fost feedback-ul participantilor la editiile anterioare ale cursurilor de inot organizate de dumneavoastra?

Persoanele care au urmat cursurile organizate de clubul nostru au reusit sa-si insuseasca deprinderile necesare depasirii stadiului de pregatire la care se aflau si au continuat activitatea sportiva de perfectionare, performanta si agrement.

 

5. Detalii despre inscriere, taxa si locatia unde se desfasoara cursurile:  http://www.energicll.ro.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

 • Lectii pe care le invata copiii din sport
  Lectii pe care le invata copiii din sport 2
  02 august 2013   

  Ce castiga un copil care practica un sport, in afara de conditie fizica buna si un stil de viata sanatos? Fie ca e vorba de performanta, fie ca este doar un mod placut de a petrece timpul liber, sportul dezvolta copiilor obiceiuri si trasaturi de caracter care ii vor ajuta in viitor sa faca fata provocarilor, sa fie responsabili si sa interactioneze cu ceilalti.

 • Siguranta copilului la piscina
  Siguranta copilului la piscina 1
  30 iulie 2013   

  Vara (re)descoperim fiecare dintre noi bucuria de a petrece timpul in apa sau in preajma ei – la mare, la piscina sau la strand. Pentru a te bucura insa pe deplin de aceasta experienta, este important sa asiguri in fiecare moment siguranta copilului tau. In continuare, vorbim despre lucrurile pe care este bine sa le iei in considerare atunci cand mergi cu copilul la piscina.

 • Arad: Cursuri de inot pentru copii
  Arad: Cursuri de inot pentru copii 9
  23 iunie 2013   

  Daca esti in cautarea unor cursuri de inot pentru copii in Arad, poti sa iei in considerare si optiunea pe care ti-o prezentam in continuare. Profesorii de inot de la Panoramic Gym din Arad ne-au raspuns la cateva intrebari despre cursurile de inot pe care le organizeaza pentru copii.

Mai multe