characters characters

Pasiunea pentru carti

Propus de: Parenting cu Blandete   |   19 septembrie 2018    |   1241 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani.

pasiunea pentru carti
De o buna bucata de timp, adica de vreo 2 ani si ceva am devenit foarte preocupata de cartile pentru copii. Vazand ca lui Darius ii place mult sa-i citesc, am tot cautat titluri noi pentru el, in dorinta de a-i mentine viu interesul pentru lectura. Am strans in 2 ani o colectie destul de bogata de carti. Aici sunt o parte din cartile noastre, dar de atunci am mai tot adaugat titluri noi. Mi-am mai propus sa scriu despre ele, dar inca n-am reusit. Va urma..

Faza e ca febra asta a cautatului de carti ma sperie uneori :). Am perioade cand preocuparea pentru acest subiect devine frenetica si simt ca negresit trebuie sa adaug ceva in cosul virtual de cumparaturi, chiar daca inca n-am epuizat cartile din comanda anterioara. imi place sa am dosite prin dulap (ca sa nu le gaseasca Darius) cat mai multe carti. Un minim de 4-5 carti nerasfoite de el ma linisteste cat de cat. V-am zis ca e un fel de microb, da? Ma mai linistesc uneori atunci cand vad ca nu sunt singura, dar totusi, ma-ntreb daca o fi bine. Tot eu imi raspund ca este, ca doar investesc in cultura, in ceva care merita, care ii place si lui Darius si mie, deci, de ce n-ar fi in regula?

Citeste continuarea articolului pe Parenting cu Blandete


Parenting cu Blandete este blogul Alexandrei, mama de 2 baieti minunati, Darius si Andrei, cu diferenta de varsta de fix 3 ani si 3 zile. Alexandra scrie despre bucuriile pe care i le aduce viata de mama, dar si despre provocarile ei.


*Sursa foto: Pixabay.com

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe