characters characters

Limba romana in era digitala

6 moduri prin care elevii de clasa a VI-a isi formeaza abilitati de comunicare

12 aprilie 2019    |   625 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 12 ani.

Culegere Intuitext romana clasa 6
Atat joburile din prezent, cat si cele din viitor cer si vor continua sa ceara tot mai mult competente STEM (Stiinte, Tehnologie, Inginerie sau Matematica), insa Comunicarea este, de asemenea, un domeniu foarte competitiv.

Avand in vedere dinamica societatii actuale si profilul noilor generatii de elevi ai erei digitale, specialistii Intuitext in educatie au creat o lucrare noua, moderna si atractiva.

Culegerea Intuitext de Limba si literatura romana pentru clasa a VI-a urmareste, prin abordarea autorilor, formarea de abilitati esentiale de comunicare.

Un prim pas in acest sens este incurajarea placerii de a citi. Lectura devine o adevarata bucurie daca intra in joc creativitatea, daca textul le ofera elevilor posibilitatea de a-şi pune la incercare aptitudinile proprii si de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, atat orala, cat si scrisa.

De aceea, textele din aceasta culegere contribuie la dezvoltarea imaginatiei, a creativitaţii, a capacitaţii de receptare a valorilor estetice.

In plus...

# 1 - Incurajeaza in mod inedit dezvoltarea abilitatilor de argumentare, pentru a construi o demonstratie coerenta atat oral, cat si scris. In plus, ajuta elevii sa fie atenti si sa se concentreze atat asupra cerintelor, cat si asupra lor insisi si a provocarilor pe care le au de depasit in timp ce invata.

culegere Intuitext romana clasa 6

# 2 – Dezvolta...


Cititi continuarea articolului.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe