characters characters

„Invat sa citesc” – Caietul care ii invata pe copii ca scoala poate fi o aventura fascinanta

23 aprilie 2019    |   362 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

Caietul Intuitext Invat sa citesc
Primii ani de scoala sunt foarte importanti, dat fiind ca acum se stabileste relatia pe care fiecare copil o va avea cu scoala. Ii va placea? Va fi curios sa invete? Va privi informatiile noi cu dorinta de a le descoperi?

De aceea, este esential sa le aratam copiilor ca invatarea poate fi o aventura minunata, pe care o parcurg alaturi de colegi, cadre didactice si parinti. Suna bine, nu-i asa? Si pentru ca ne dorim ca aventura cunoasterii sa fie deosebita pentru fiecare dintre cei trei participanti la actul educational, noi, echipa Didactic, va recomandam o lucrare noua, moderna si atractiva: caietul Intuitext Invat sa citesc.

Va prezentam mai jos cateva dintre motivele pentru care credem ca acest auxiliar este un instrument placut, care sa-i ajute pe copii sa-si formeze abilitati de comunicare deosebite, iar pe profesori sa-i inspire in fiecare zi sa sustina lectii interesante si interactive.

1. Propune activitati inspirate din experienta de viata a copiilor, in care se urmareste atat dezvoltarea abilitatilor de comunicare, cat si a Inteligentei Emotionale.

Caietul Intuitext Invat sa citesc


Prin exemple desprinse din experienta lor de viata, copiii inteleg mai bine lectiile noi si notiunile mai dificile si astfel, micii elevi de clasa I incep sa-si dezvolte in mod placut atat abilitatile de comunicare, cat si Inteligenta Emotionala. Totodata, abordarea acestei lucrari incurajeaza placerea de a citi, activitate extrem de importanta pentru educatia copiilor.

2. Dezvolta creativitatea.

Caietul Intuitext Invat sa citesc


Specialistii in educatie atrag atentia ca joburile viitorului, pe langa cunostintele tehnice specifice fiecarui domeniu, vor necesita multa creativitate. Modul in care vom face conexiuni intre cunostintele acumulate si capacitatea de a gasi solutii in diverse situatii vor da masura nivelului de creativitate al copiilor nostri. De aceea, autorii caietului Intuitext urmaresc, prin abordarea acestei lucrari, dezvoltarea unor competente necesare pentru viitorul elevilor.


Cititi continuarea articolului
.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe