characters characters
SorinaMant 24 mar 2014

Parintii si varicele?

Propus de: SorinaMant   |  

Varsta: 18 ani +.

Buna tuturor parintilor! Am fost depistata, de curand, cu boala venoasa cronica si sunt destul de speriata. Urmez cu strictete tratamentul recomandat de doctor, mai ales ca boala este abia in faza incipienta. Insa vreau sa stiu mai multe informatii, ma puteti ajuta? Voi ati suferit de varice? Ce tratamente ati facut?  Mi-ar fi de mare ajutor sfatul unei persoane care a trecut prin asa ceva.

Raspunsuri(1)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
 • Clara Popescu
  rating up 0 rating down

  Clara Popescu 25 mar 2014 16:53

  Bună, Sorina!

  Am o prietenă care a suferit de varice şi din câte ştiu de la ea, doar cu operaţie poţi scăpa de ele. Dar probabil, dacă urmezi tratamentul corect, poţi opri evoluţia bolii. De asemenea ştiu că avea grijă la ce mânca (cât mai multe fibre, cât mai puţin zahăr) şi trebuia să bea multe lichide. Multă sănătate! :)

  Clara

Citeste articole din aceasta tema

 • Febra la copii
  Febra la copii – ce este bine sa stii
  15 decembrie 2017   

  Scopul articolului este sa linisteasca si sa incurajeze parintii sa abordeze febra cu curaj si, mai ales, rabdare – pentru ca febra este necesara si utila si, de multe ori, merita lasata sa isi exercite actiunea.

 • Obezitatea la copii
  Obezitatea la copii
  27 iunie 2017   

  Rata obezitatii in lume s-a triplat in ultimii 30 de ani, iar in Romania un sfert dintre copii sunt supraponderali sau obezi.

 • „ABC de nutritie”: Interviu Mihaela Bilic
  Interviu cu dr. Mihaela Bilic, autoarea cartii „ABC de nutritie”
  01 august 2016   

  „Asa cum invatam sa citim si sa scriem, si alimentatia trebuie sa fie de la inceput dezvoltata ca o relatie fireasca, normala, pozitiva.”

Mai multe