characters characters
Delia Lungu 05 nov 2009

Cum poate fi ajutat copilul hipoacuzic?

Propus de: Delia Lungu   |  

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Dezvoltarea copilului hipoacuzic ridica probleme speciale si dificile pentru parinti.Parintii aflati in aceasta situatie au posibilitatea aici de a impartasi dificultatile intampinate si solutiile gasite.De asemenea, vom invita specialisti care sa ofere recomandari si informatii utile despre acest subiect.Va asteptam cu drag!

Raspunsuri(3)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
 • cipriancx_sp
  rating up 0 rating down

  cipriancx_sp 03 mar 2010 11:22

  As dori sa stiu daca mai sunt parinti care urmaresc aceasta discutie sau sunt interesati de acest subiect.

 • Dumitru Ionut
  rating up 0 rating down

  Dumitru Ionut 07 nov 2009 10:13

  Tocmai povesteam acum cateva zile cat de greu imi este sa lupt pentru educatia copiilor si cate greutati intampin zi de zi..Aveam mari sperante in prima zi de scoala pregatitoare a baietelului meu...insa, din pacate, au trecut abia 2 saptamani de scoala si copilul meu imi spune acasa ca nu mai vrea sa mearga la scoala ca doamna l-a batut cu palma in cap...am zis ca mi se rupe sufletul, ca a cazut cerul pe mine...stiind ca este un copil sensibil si cu probleme pe care le mai are...Va rog din inima, invatati-ma cum sa procedez in acest caz??? E normal sa se intample asa ceva, in zilele noastre in scoli???

 • Dumitru Ionut
  rating up +1 rating down

  Dumitru Ionut 05 nov 2009 09:21

  Buna ziua !Am mare rugaminte sa redeschideti acest subiect, deoarece observ ca ultima postare este de aproximativ 2 ani in urma. Sunt mama a doi copii hipoacuzici si va spun cu mana pe inima ca nu-i usor deloc.Numai sufletelul meu stie cate probleme am intampinat si apar mereu...cateodata am momente cand as vrea sa urlu, sa nu stiu ...dar, chipurile frumoase si inocente ale celor 2 ingerasi ai mei imi dau forta sa merg mai departe cu optimism si speranta, sa lupt si sa ma zbat ca ei sa aiba parte de o dezvoltare armonioasa si de o educatie egala celorlalti copii, normali, de varsta lor. Mi-ar fi de ajutor recomandari si informatii despre aceasta problema . Va multumesc din inima !

Citeste articole din aceasta tema

 • Copilul refuza sa ia medicamentele
  Ce poti face cand copilul refuza sa ia medicamentele
  25 noiembrie 2019   

  Refuzul copilului se explica prin faptul ca adesea acesta nu intelege de ce trebuie sa ia medicamentele, ii e frica de faptul ca nu ii va placea gustul sau, cand trebuie sa inghita pastile, de faptul ca se poate ineca cu ele. Ce poti sa faci cu un copil care refuza medicamentele?

 • Dintii sparti la copii
  Ce facem cu dintii copiilor sparti in accidente la joaca
  19 noiembrie 2019   

  Viteza cu care reactioneaza adultii aflati aproape de copii in asemenea situatii si colaborarea imediata cu medicul de specialitate sunt esentiale pentru recuperarea dintelui si starea lui de sanatate.

 • Ore de somn recomandate pentru prescolari
  Cate ore ar trebui sa doarma copiii pana la varsta de 5 ani
  24 iulie 2019   

  Organizatia atrage atentia asupra faptului ca sedentarismul are efecte negative asupra copiilor, mai ales in primii ani de viata, iar miscarea fizica nu ar trebui sa lipseasca din programul zilnic al copiilor.

Mai multe