characters characters
Delia Lungu 05 nov 2009

Cum poate fi ajutat copilul hipoacuzic?

Propus de: Delia Lungu   |  

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Dezvoltarea copilului hipoacuzic ridica probleme speciale si dificile pentru parinti.Parintii aflati in aceasta situatie au posibilitatea aici de a impartasi dificultatile intampinate si solutiile gasite.De asemenea, vom invita specialisti care sa ofere recomandari si informatii utile despre acest subiect.Va asteptam cu drag!

Raspunsuri(3)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
 • cipriancx_sp
  rating up 0 rating down

  cipriancx_sp 03 mar 2010 11:22

  As dori sa stiu daca mai sunt parinti care urmaresc aceasta discutie sau sunt interesati de acest subiect.

 • Dumitru Ionut
  rating up 0 rating down

  Dumitru Ionut 07 nov 2009 10:13

  Tocmai povesteam acum cateva zile cat de greu imi este sa lupt pentru educatia copiilor si cate greutati intampin zi de zi..Aveam mari sperante in prima zi de scoala pregatitoare a baietelului meu...insa, din pacate, au trecut abia 2 saptamani de scoala si copilul meu imi spune acasa ca nu mai vrea sa mearga la scoala ca doamna l-a batut cu palma in cap...am zis ca mi se rupe sufletul, ca a cazut cerul pe mine...stiind ca este un copil sensibil si cu probleme pe care le mai are...Va rog din inima, invatati-ma cum sa procedez in acest caz??? E normal sa se intample asa ceva, in zilele noastre in scoli???

 • Dumitru Ionut
  rating up +1 rating down

  Dumitru Ionut 05 nov 2009 09:21

  Buna ziua !Am mare rugaminte sa redeschideti acest subiect, deoarece observ ca ultima postare este de aproximativ 2 ani in urma. Sunt mama a doi copii hipoacuzici si va spun cu mana pe inima ca nu-i usor deloc.Numai sufletelul meu stie cate probleme am intampinat si apar mereu...cateodata am momente cand as vrea sa urlu, sa nu stiu ...dar, chipurile frumoase si inocente ale celor 2 ingerasi ai mei imi dau forta sa merg mai departe cu optimism si speranta, sa lupt si sa ma zbat ca ei sa aiba parte de o dezvoltare armonioasa si de o educatie egala celorlalti copii, normali, de varsta lor. Mi-ar fi de ajutor recomandari si informatii despre aceasta problema . Va multumesc din inima !

Citeste articole din aceasta tema

 • Sanatatea psihica a copilului
  7 obiceiuri care contribuie la sanatatea psihica a copiilor
  14 iunie 2021   

  Bazele echilibrului emotional si ale sanatatii psihice se construiesc in copilarie, atat in cadrul relatiilor dintre parinte si copil, cat cu ajutorul obiceiurilor care se formeaza in aceasta perioada.

 • Motricitate grosiera
  Exercitii pentru motricitatea grosiera a copiilor 1
  26 mai 2021   

  Joaca fizica este modalitatea principala prin care prescolarii isi dezvolta motricitatea grosiera. Ce inseamna aceasta, de ce este importanta pentru dezvoltarea copiilor si cum o putem incuraja?

 • (P) Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania (PRIMER)
  (P) Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania (PRIMER)
  27 aprilie 2020   

  Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania (PRIMER): “Votul din Parlament care plafoneaza taxa clawback la 15% pentru fabricile din Romania este o corectie necesara pentru ca industria medicamentelor sa aiba viitor, fiind totodata un semnal pozitiv dat de politicieni pentru continuarea investitiilor in extindere tehnologica si pastrarea locurilor de munca in tara”

Mai multe