characters characters
Delia Lungu 05 nov 2009

Cum poate fi ajutat copilul hipoacuzic?

Propus de: Delia Lungu   |  

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Dezvoltarea copilului hipoacuzic ridica probleme speciale si dificile pentru parinti.Parintii aflati in aceasta situatie au posibilitatea aici de a impartasi dificultatile intampinate si solutiile gasite.De asemenea, vom invita specialisti care sa ofere recomandari si informatii utile despre acest subiect.Va asteptam cu drag!

Raspunsuri(3)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
 • cipriancx_sp

  cipriancx_sp 03 mar 2010 11:22

  As dori sa stiu daca mai sunt parinti care urmaresc aceasta discutie sau sunt interesati de acest subiect.

 • Dumitru Ionut

  Dumitru Ionut 07 nov 2009 10:13

  Tocmai povesteam acum cateva zile cat de greu imi este sa lupt pentru educatia copiilor si cate greutati intampin zi de zi..Aveam mari sperante in prima zi de scoala pregatitoare a baietelului meu...insa, din pacate, au trecut abia 2 saptamani de scoala si copilul meu imi spune acasa ca nu mai vrea sa mearga la scoala ca doamna l-a batut cu palma in cap...am zis ca mi se rupe sufletul, ca a cazut cerul pe mine...stiind ca este un copil sensibil si cu probleme pe care le mai are...Va rog din inima, invatati-ma cum sa procedez in acest caz??? E normal sa se intample asa ceva, in zilele noastre in scoli???

 • Dumitru Ionut

  Dumitru Ionut 05 nov 2009 09:21

  Buna ziua !Am mare rugaminte sa redeschideti acest subiect, deoarece observ ca ultima postare este de aproximativ 2 ani in urma. Sunt mama a doi copii hipoacuzici si va spun cu mana pe inima ca nu-i usor deloc.Numai sufletelul meu stie cate probleme am intampinat si apar mereu...cateodata am momente cand as vrea sa urlu, sa nu stiu ...dar, chipurile frumoase si inocente ale celor 2 ingerasi ai mei imi dau forta sa merg mai departe cu optimism si speranta, sa lupt si sa ma zbat ca ei sa aiba parte de o dezvoltare armonioasa si de o educatie egala celorlalti copii, normali, de varsta lor. Mi-ar fi de ajutor recomandari si informatii despre aceasta problema . Va multumesc din inima !

Citeste articole din aceasta tema

Mai multe