characters characters
ShakespeareSchool 12 apr 2012

La ce vârstă trebuie să învețe copilul engleza?

Propus de: ShakespeareSchool   |  

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

Conform unor studii recente, invatarea unei limbi straine trebuie sa inceapa cat mai timpuriu, in urul varstei de 3 ani. Un articol publicat in descopera.org, trebuie inlaturat mitul amestecului limbilor. Ce parere aveti? Copilul dvs. cand a inceput sa invete limba engleza?

Raspunsuri(5)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
 • ShakespeareSchool

  ShakespeareSchool 17 apr 2012 13:02

  Wow! Felicitarile noastre! Multumim pentru raspuns!!

 • luminitabostan

  luminitabostan 16 apr 2012 11:48

  Copiii mei au inceput devreme sa invete engleza,incepand de la varsta de trei ani.La inceput totul se facea in joaca,aveau multe activitati de colorat ,de lucru manual,apoi au inceput sa invete sa recunoasca cuvinte scurte de trei litere in engleza cu mult timp inainte de a sti sa citesca in limba romana.Astfel incat atunci cand au ajuns la scoala aveau deja un vocabular variat de cuvinte si asociaza limba engleza cu ceva familiar,din frageda copilarie.Anul acesta s-au calificat la faza pe municipiu la olimpiada de engleza,una din ele cu 99 puncte ,iar cealalta cu 97 puncte din 100 posibile.

 • valcu irina

  valcu irina 15 apr 2012 18:14

  Fetita dvs este in clasa a treia... inca nu face engleza la scoala?

 • Rodica_M

  Rodica_M 15 apr 2012 12:06

  eu i-am pus fetitei mele de mica desene in limba engleza, si cantecele. si vorbeam cu sotul atat in romana cat si in engleza. fetita mea are acum 9 ani si vorbeste destul de bine engleza. cu siguranta ca atunci cand va face si la scoala engleza si cand va intelege ce este gramatica se va perfectiona.

 • COTIRLAN LUMINITA

  COTIRLAN LUMINITA 14 apr 2012 19:54

  Fiul meu a inceput sa invete germana in jurul varstei de 4 ani, la gradinita. Acum este in clasa a patra si invata limba engleza. Cred ca este important pentru copil sa descifreze tainele unei limbi straine de mic, pentru a intelege ca ”invatatul” poate fi distractiv si nu doar teme, ca la scoala. Din fericire, doamna profesoara de engleza este un om special si le-a deschis copiilor cu mare drag aceasta portita spre invatarea limbii engleze.

Citeste articole din aceasta tema

Mai multe