characters characters

Halloween-ul - o sarbatoare din ce in ce mai cunoscuta in Romania

25 octombrie 2022    |   848 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani.

Halloween
Luna octombrie pentru multi dintre noi este doar o luna in care facem tranzitia de la zilele calduroase, de vara, la cele friguroase, de iarna.

Totusi, pentru copiii nostri aceasta luna poate fi una plina de creativitate, entuziasm si dulciuri.

De la un an la altul, sarbatorirea Halloween-ului devine mai cunoscuta si mai apreciata de cei mici, care au ocazia sa se costumeze, sa mearga la colindat, iar la scoala sa desfasoare activitati interactive, care sa le faca o deosebita placere. Nu ii excludem nici pe adultii care merg la petreceri tematice si isi decoreaza casele in ton cu sarbatoarea, astfel incat sa marcheze aceasta zi festiva.

Echipa Intuitext doreste sa serbeze impreuna cu dvs. acest eveniment si, de aceea, a pregatit o campanie speciala cu reduceri la produsele pentru Evaluarea Nationala.

Va propunem o reducere de 30 % - valabila pana pe 31 Octombrie - la 4 titluri care cuprind teste de evaluare:


1. Teste de matematica pentru Evaluarea Nationala de clasa a II-a – detalii aici »


2. Teste de limba romana pentru Evaluarea Nationala de clasa a II-a – detalii aici »


3. Teste de matematica si limba romana pentru Evaluarea Nationala de clasa a IV-a – detalii aici »


4. Pregatire pentru Evaluarea Nationala. Limba si literatura romana - Culegere clasa a VIII-a – detalii aici»


Produsele dedicate Evaluarii Nationale sunt structurate sub forma de teste care sa ii familiarizeze pe elevi cu tipurile de exercitii pe care le vor avea de rezolvat la evaluarea propriu-zisa.


Colectivul de autori este compus din invatatori si profesori, cu o experienta vasta, care au formulat itemii astfel incat acestia sa ii ajute pe copii sa inteleaga, in primul rand, modul in care exercitiile vor fi prezentate la evaluare.


Produsele sunt adaptate in functie de varsta copilului. Caietele de evaluare pentru ciclul primar sunt gandite cu ilustratii si animatii care sa ii mentina viu interesul copilului, pe masura ce rezolva exercitiile propuse.


Echipa comuna Intuitext – Didactic este atenta la nevoile dumneavoastra si va raspunde cu placere si promptitudine oricarei solicitari.


Asadar, pentru comenzi si informatii suplimentare ne puteti contacta fara niciun fel de ezitare la numarul de telefon (+40) 372 156 300 ori prin mesaj direct la adresa de e-mail vanzari@intuitext.ro.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe