characters characters

Cursuri de Engleza si Germana pentru copii. Ce trebuie sa contina un curs de calitate destinat copiilor?

Propus de: SuntParinte.ro   |   26 august 2019    |   1352 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Global Learning
Engleza este, in prezent, cea mai influenta limba din lume, estimandu-se ca numarul vorbitorilor de diferite nivele a depasit 1.5 miliarde la nivel global. Desi numarul total al persoanelor care utilizeaza limba engleza este greu de calculat, putem spune cu usurinta, ca in ziua de astazi, a cunoaste aceasta limba este o necesitate.

De ce merita sa iti inscrii copilul la cursurile de limbi straine?

Denissa Bularda, General Manager Global Learning, spune: A-i oferi unui copil posibilitatea de cunoaste limba engleza reprezinta un start extraordinar pentru o viata ulterioara de student international si adult racordat la piata globala de joburi. Concret, de ce sa-ti inscrii copilul la un curs de engleza? Desi raspunsul este usor de intuit, pot spune ca, in felul acesta ii oferi copilului tau echipamentul necesar pentru a invata fara granite. Acum educatia nu mai are frontiere, iar copiii pot folosi acest lucru in modurile cele mai practice: inscriindu-se la competitii internationale, la cursuri si tabere organizate in alte tari, la schimburi internationale etc.

Exista o multitudine de cursuri. Pe care sa-l aleg?

Multi parinti devin ezitanti in procesul de alegere a cursurilor de limba straina, fie aleg primul curs gasit, fara o selectie prealabila, fie nu aplica criterii de performanta si exigenta, multumindu-se doar cu existenta unui curs, fie au asteptari mult prea rapide. Un curs bine conceput trebuie sa livreze rezultate sigure pe termen mediu si lung, sa evidentieze o evolutie in vocabularul, structurile gramaticale si in abilitatile de comunicare ale juniorului.

Ce trebuie sa contina un curs de calitate?

In cei peste 20 de ani de activitate, pot spune ca un curs de calitate trebuie sa fie organizat intr-un mediu prietenos, cu specialisti pe domeniu care stiu sa intretina o atmosfera stimulanta propice acumularii de noi informatii intr-un stil alert, riguros stiintific si sigur. In acelasi timp, activitatile desfasurate trebuie sa fie conforme varstei, nivelului si asigurate de un instrumentar modern: materiale audio, video etc. declara Denissa Bularda, General Manager Global Learning.

Cum se invata limba engleza in mod temeinic?

In primul rand, cursul trebuie sa fie adaptat nivelului de invatare si fiecarui mod de invatare.

Expertul in predare trebuie sa cunoasca aceste tipuri diferite de livrare a informatiilor si sa le ofere elevilor intr-un mod captivant si variat. Sunt copii care invata mai usor prin joc si miscare, altii prin muzica, altii sunt vizuali, invatand prin imagini si filme, de aceea, pentru a invata vocabularul, structurile de baza ale limbii, a-si dezvolta pronuntia si exprimarea libera, imaginatia si creativitatea, copiii trebuie introdusi intr-o lume noua, mereu antrenanta.

Un curs de engleza pentru copii include:

 • jocuri didactice si jocuri de interpretare ale unor personaje din povesti;
 • dialoguri;
 • materiale vizuale: imagini, film;
 • materiale audio;
 • carti de tip manual, de activitati, caiete de lucru;
 • activitati creative;
 • Club de Lectura si Conversatie.

Denissa Bularda, specialist educational, considera ca: Atat la cursurile de engleza, cat si la cele de germana aplicam o metoda perfectata in ani de zile, atat din experienta noastra, dar fiind si racordata la sistemele international de predare-invatare. De exemplu, lucram gramatica pentru acuratete prin exercitii de lucru, cunoastem literatura prin utilizarea cartilor de literatura adaptate nivelului de studiu si ascultam cu mult interes audiobook-urile.

Formatul este simplu: jumatate din timp gramatica, jumatate audiobook. Iar la sfarsitul fiecarui semestru, timp de o luna jumatate fiecare cursant isi ia in serios un nou rol: cel de profesor. Mecanismul este urmatorul: elevul isi alege o lectie predate in semestrul respectiv si o preda. Va asigur ca este foarte greu sa uiti o lectie pe care tu ca elev ai predat-o celorlalti colegi. In urma acestor noi tipuri de recapitulare, fiecare copil va descoperi cat de mult a invatat, cat de curajos si frumos foloseste limba engleza.

Daca esti in cautarea unui curs de engleza si germana pentru copilul tau, descopera gama de cursuri Global Learning.

Cum poti sa te inscrii pentru cursul de engleza sau cursul de germana? Foarte simplu, prin e-mail la: info@global-learning.ro si/sau la telefon: 0723642817

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe