characters characters

Cum obtine copilul performanta in matematica? Gazeta Matematica (1895-2006)

Propus de: SuntParinte.ro   |   08 octombrie 2013    |   38150 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

gazeta matematica
Pentru copiii care pot vedea cu usurinta eleganta matematicii, dar si pentru cei care vor sa ajute copiii sa faca performanta in matematica, exista un produs care ii va purta prin 111 ani de matematica.

Sa o luam cu inceputul. Daca juniorul tau este la inceputul indragirii matematicii, atunci propune-i metodele potrivite:

1. caietele realizate de Editura INTUITEXT il va ajuta nu doar la clasa, ci si la aprofundarea cunostintelor, acasa.

2. ScoalaIntuitext.ro este spatiul unde matematica se tranforma intr-o misiune. Juniorul tau va rezolva probleme, va aduna puncte, va trece de la un nivel la altul, ca in jocurile lui indragite,  toate acestea intr-un produs inovativ care va reusi sa il motiveze sa invete. Practic, se va juca si va invata. Simplu, nu?



Mai multe despre prestigioasa revista Gazeta Matematica:

Se adreseaza in special tinerilor pasionati de matematica care doresc sa se informeze si sa-si perfectioneze cunostintele in domeniu peste nivelul invatamantului general. Reprezinta pentru multi copii si tineri primul pas catre cariera de matematician.


Revista publica articole cu continut matematic si metodic, probleme propuse si rezolvate, subiecte date la olimpiade, examene si concursuri, informatii utile profesorilor de matematica si elevilor.


Gazeta Matematica - Editie Electronica contine 60.000 de pagini ce cumuleaza peste 90.000 de probleme si articole matematice. Acestea sunt clasificate pe nivele de studiu: primar, gimnazial, liceal, iar peste 20.000 din probleme sunt insotite de solutii.

Vezi mai multe detalii despre acest produs.

Asadar, ai acum la dispozitie un instrument care il va ajuta pe copil sa isi exerseze cunostintele de matematica si sa se pregateasca pentru competitii scolare. O data cu achizitionarea acestui produs, Intuitext ofera posibilitatea de a downloada gratuit continutul tuturor numerelor publicate de revista Gazeta Matematica in anul anterior.

 

Iata ce spune cineva care a cumparat acest produs: "Un super program, mai ales ca este actualizat in fiecare an, chiar merita banii!".

 

Cum altfel il poti ajuta pe copil sa faca performanta in matematica?
1. Asigura-te ca are toate materialele suplimentare necesare pentru a se pregati. Copiii care participa la olimpiade sau alte competitii scolare au nevoie de mult mai multe carti, culegeri si resurse pentru a se pregati decat ceilalti. De asemenea, este foarte posibil ca pregatirea suplimentara cu un profesor sa fie necesara.

2. Pastreaza legatura cu profesorul de matematica de la clasa. Comunicarea deschisa cu acesta te va ajuta sa afli mai multe despre evolutia lui, despre nevoile lui si despre cum il poti sprijini in continuare.

3. Incurajeaza-l sa foloseasca toate canalele disponibile pentru a exersa cunostintele de matematica. ViitoriOlimpici.ro este comunitatea tinerilor rezolvitori. In fiecare an, este deja traditie, ca matematicienii juniori sa se intalneasca in tabara de la Campulung Muscel.

4. Asigura-te ca talentul si efortul copilului nu vor ramane fara rezultate palpabile. Cauta impreuna cu copilul detalii despre domeniile profesionale in care matematica se aplica, pentru a te asigura ca, urmand acest drum, copilul va avea posibilitatea de a se implini si pe plan profesional.

5. Nu in ultimul rand, acorda atentie echilibrului sau emotional si nevoilor sale de relaxare si refacere. Copiii olimpici trebuie sa stie sa faca fata stresului competitiilor, sa aiba resursele fiziologice care sa le sustina efortul indelungat de invatare si, in general, sa gaseasca un echilibru intre nevoia de relaxare si invatare.

Copilul tau vrea sa faca performanta in matematica? Cunosti copii olimpici? Care sunt provocarile carora trebuie sa le faca fata?

Ai cumparat pentru copilul tau Gazeta Matematica- editia electronica? Ce parere ai despre acest produs?

Comentează:
10 comentarii

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Fără foto
    Gicu G.    06.10.2016 - 15:32
    Gazeta Matematica 1895-2013

    Acest program este versiunea electronica a colectiei Gazetei Matematice dintre anii 1895-2013. Programul ruleaza pe toate sistemele de operare Linux si Windows.

    Pentru instalare desfaceti arhiva GazetaMatematica_1895-2013.zip undeva pe disc. Programele executabile pentru linux respectiv windows sunt 'gazetamatematica' si 'gazetamatematica.exe'

    Pentru a le putea porni aveti nevoie de bibliotecile GTK2. Acestea sunt deja instalate pe majoritatea sistemelor linux. In caz ca lipsesc, pe sistemele de tip Ubuntu sau Debian este suficient sa dati comanda:
    'apt-get install libgtk2.0-0 gtk2-engines-pixbuf'

    magnet:?xt=urn:btih:cc025edc7518cb18c93964e870c71716466dc6a7&dn=GazetaMatematica%5F1895-2013&tr=udp%3A%2F%2Fzer0day.ch%3A1337%2Fannounce
  • Utilizator Anonim
    un stupefiat roman    15.02.2013 - 19:35
    Sunt stupefiat de ceea ce se intampla cu poporul roman. In orice domeniu care-i mai diletant , care-i mai pe langa un subiect, se vede dator sa dea sfaturi. "Vorba ceea"(a lui Creanga), Cine stie face, cine nu stie, invata pe altii. De fapt intregul site Suntparinte.ro a fost acaparat de diletanti complexati si sa ma ierte Dumnezeu, unii cu serioase probleme mintale.
  • Utilizator Anonim
    Constantin P    30.09.2012 - 19:17
    vad ca unii scriu si vorbesc ca sa nu adoarma...
    copilul, copilul zice, copilul o sa faca... etc

    cans semeni boabe de grâu e stupid sa te întrebi de ce nu rasare poeumb. am impresia ca unii parinti nu au suf maturitate si fabtezie ca sa faca pe un copil sa îndrageasca matematica. trebuie uitat în mare parte "obligatia scolara" si trebuie ajuns la "pasiunea personala". Nu trebuie sa stie proful de la scoala din clasa ce ganduri are copilul.

    e clar ca nu se poate incepe de la orice varsta, nici prea mica, nicic prea mare. cel mai bine este de la varsta de 8 ani cu un copil care a reusit sa capteze mai mult decat varsta lui.

    aproape orice parinte cu liceu poate face (matematic vorbind) ca copilul sau sa prinda matematica de clasa a doua inainte de a termina clasa a I-a. Si asa mai departe. Asta este o conditie necesara ca sa incepi sa gusti gazeta matematica. important este ca el sa devina independent de scoala si colegi, sa se dea mare etc. sa priceapa ca face "pentru el". Orice efort sustinut sfarsetse prin a da roade.

    apoi, despre aiurelile cu era digitala ce sa mai spin?! oameni care nu-s in pas cu vremea... de ce sa nu ramânem la papirus ?! functia de cautare digitala in document electronic nu are nimic de a face cu cea a rasfoitului pâna dai in benga sa gasesti ceva in zeci de numere de gazeta tiparita. elementar. si totusi la majorotatea vad ca le scapa chestia asta.

    toate buna si spor la treaba :-)

    Semnat: un fost elev care a inceput viata de la coada vacii, a participat apoi la toate olimpiadele nationale de matematica si ACUM este profesorècercetator universitatr in FRANTA (Marsilia).
  • Utilizator Anonim
    deea    29.08.2012 - 16:12
    CAT DE BUNA ESTE? MI-O RECOMANDATI?
  • Utilizator Anonim
    deea    29.08.2012 - 16:10
    este si pentru gimnaziu(clasa a5a)?
  • Utilizator Anonim
    misache    20.10.2011 - 11:47
    nu merge intrucat copilul are nevoie de multe exercitii si probleme care nu se gasesc in librarii deci nu acelea pe care le cauta
  • Utilizator Anonim
    gicu    28.11.2010 - 18:19
    copilul este destept si intreaba adulti dupa ce au intrat in era digitala ce mai fac ,si la ce-mi folosesc problemele de olimpiada ...ala eu,ala eu.. si uite asa n-au lamurit copilul care se incapataneaza si o tine pe a lui ,cam pana la 18 - 23 ani dupa aia are alte din astea;si uite asa n-am rezolvat problema copilului cand invata sau vrea sa invete ,sau altii
  • Utilizator Anonim
    selu    28.11.2010 - 07:38
    si coplul m-a intrebat ce legatura este intre era digitala si capacitatea lui de gandire
  • Utilizator Anonim
    brebu    28.11.2010 - 07:37
    produsul are cum sa spunem unele lipsuri adica cam o mie de chestiuni ,m-a si intrebat copilul dece ? lipsesc
  • Utilizator Anonim
    meilu    28.11.2010 - 07:35
    copilul desigur
Vezi toate comentariile

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe