characters characters

Culegerea Intuitext de Matematica clasa a V-a

Alegerea profesorilor cu rezultate bune la clasa

25 aprilie 2019    |   3952 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 11 ani.

Culegere Intuitext matematica clasa 5Notiunile abstracte, teoretice sau greu de inteles ii intimideaza de multe ori pe scolari si le genereaza, in cazuri extreme, o teama reala de esec. Prin urmare, nu e de mirare ca Matematica, una dintre cele mai provocatoare discipline scolare, este cel mai adesea prima alegere a elevilor atunci cand vine vorba despre materiile de care se tem.

Pentru a apropia aceasta stiinta de copii si a-i ajuta sa-i inteleaga toate tainele, e nevoie de o abordare pedagogica speciala si de instrumente de studiu potrivite.

De aceea, specialistii INTUITEXT in educatie si o echipa de profesori cu rezultate excelente la catedra au creat auxiliare pentru ciclul gimnazial, tinand cont atat de dorintele profesorilor, cat si de cele ale elevilor.

Culegerea de Matematica pentru clasa a V-a, conceputa ca o prelungire a manualului, ii ajuta pe elevi sa lucreze mai mult sau sa se pregateasca pentru concursuri şi olimpiade.

Lucrarea este structurata in trei sectiuni: exercitii si probleme pentru lectiile din manual, modele de teze, probleme de performanta, plus raspunsuri.

Aliatul profesorilor de Matematica


Probleme cu grad diferit de dificultate

Desi isi doresc sa invete cat mai bine Matematica, nu toti elevii reusesc sa inteleaga notiunile mai dificile la fel de usor. De aceea, este nevoie de o abordare pedagogica speciala, tocmai pentru a ajuta intregul colectiv sa parcurga cu succes programa scolara.

Astfel, in prima parte, pentru fiecare lectie din manual, sunt propuse cate 10 probleme cu grad diferit de dificultate: primele patru usoare, urmatoarele patru de nivel mediu si ultimele doua cu grad sporit de dificultate.

Acestea sunt precedate, uneori, de...

Citeste continuarea articolului.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe