characters characters

Consultatia medicala in sistemul de stat

Propus de: Parenting cu Blandete   |   24 septembrie 2018    |   1938 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani.

consultatie in sistemul de stat
Imaginati-va ca cineva apropiat, in care aveti incredere va duce intr-un spital, un loc in care n-ati mai fost vreodata si acolo auziti mult despre operatii, despre un medic care opereaza si pe care trebuie sa-l asteptati mult pentru a va consulta, iar inaltimea voastra depaseste cu putin un metru, adica sunteti un copil. Ce fel de ganduri va vin in minte oare in perioada asta de asteptat pe coridor? Oare ce ganditi cand vedeti in jur persoane cu picioare in ghips? Cum va imaginati consultatia?

Ei bine, m-am intrebat si eu toate astea pentru ca azi am fost cu Darius la o consultatie in sistemul de stat, prima de altfel.

Pana acum singurele sale interactiuni cu cadre medicale au fost cu medicul de familie, cu care se intelege foarte bine, cu un medic homeopat si cu o doamna doctor cardiolog care se vedea ca are experienta in a lucra cu copiii si totul a fost bine. Aceste consultatii au fost in cadrul unor policlinici private, ceea ce posibil sa fi facut diferenta.

Darius nu si-a imaginat ca va fi ceva prea placut, ba chiar a crezut ca va fi si el operat, desi noi ne-am dus pentru o simpla consultatie, nu pentru ceva considerat grav. In mintea lui cred ca s-au derulat niste scenarii care l-au facut sa reactioneze asa cum nu ma prea asteptam, ca sa fiu sincera, tocmai pentru ca pana acum la toate vizitele la medic lucrurile au decurs normal. Gandul operatiei l-a speriat atat de tare incat n-a putut coopera deloc cu mine sau cu medicul.

Citeste continuarea articolului pe ParentingcuBlandete

Parenting cu Blandete este blogul Alexandrei, mama de 2 baieti minunati, Darius si Andrei, cu diferenta de varsta de fix 3 ani si 3 zile. Alexandra scrie despre bucuriile pe care i le aduce viata de mama, dar si despre provocarile ei.


*Sursa foto: Pixabay.com

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe