characters characters

VIDEO- Cand copilul spune “Nu ma mai joc!”

Propus de: SuntParinte.ro   |   29 octombrie 2010    |   3692 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

Jocurile pe calculator trezesc interesul multor copii, de la varste din ce in ce mai mici. Copiii de varsta primara sunt cu usurinta atrasi de jocurile online, in care sunt implicati si alti copii de varste diferite si care presupun competitie intre participanti.

Deoarece fortele dintre copiii care sunt in competitie sunt inegale, de multe ori copiii de varsta mai mica nu reusesc sa ii invinga.  Pierderile repetate il pot face pe copil sa dezvolte o atitudine de respingere fata de joc, dar si fata de computer. Ce se ascunde in spatele acestei atitudini?

Afla urmarind materialul video de mai jos, in care Cristina Calarasanu, psiholog, descrie implicatiile atitudinii “Nu ma mai joc”. 

Cristina Calarasanu este absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si s-a format in psihodrama clasica si in terapie psihanalitica familiala in cadrul Apsylien (Association de la Psychanalyse des Liens), Lyon, Franta. Lucreaza cu grupuri de copii din gradinite, cu grupuri terapeutice pentru scolari si adolescenti, dar si cu familii. Este colaboratoare a multor site-uri de specialitate si autoare a numeroase articole pentru parinti. Ii puteti scrie pe adresa cpap.copiisiparinti@gmail.com


Atunci cand  se joaca pe calculator, copilul tau cum reactioneaza cand pierde? Tu cum gestionezi aceasta situatie?

Comentează:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu
 • Utilizator Anonim
  andreea    07.11.2010 - 11:01
  E o situatie foarte neplacuta cand iti stii copilul ca nu e destept dar eu nam nicio problema copila mea e desteapta cuminte si numi rapunde

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe