characters characters

6 MOTIVE sa alegeti caietul INTUITEXT de INFORMATICĂ ȘI TIC clasa a VI-a

10 aprilie 2019    |   1847 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 12 ani.

Auxiliar Intuitext de Informatica
In era digitala, Informatica a devenit cea mai interesanta disciplina. Elevii vor sa stie cum se face un joc, cum se construieste un site sau cum navigam in siguranta in spatiul online, insa de multe ori nu reusesc sa inteleaga toate notiunile teoretice.

Auxiliarul INTUITEXT de Informatica si TIC pentru CLASA a VI-a le ofera sansa sa inteleaga tainele acestei discipline usor si placut prin: explicatii teoretice, demonstratii video, exercitii cu ajutorul carora elevii inteleg mai usor notiunile dificile si descopera lumea fascinanta a informaticii.

Auxiliarul Intuitext de Informatica si TIC


Activitati placute


Oricat de dificila ar fi o anumita disciplina, este esential modul prin care le prezentam elevilor notiunile noi. Caietul de Informatica. Suport teoretic si exercitii aplicative din colectia Inveti cu placere ii ajuta pe copii sa inteleaga conceptele de Informatica si TIC cu ajutorul activitatilor placute, desprinse din zona lor de cunoastere.

Auxiliarul Intuitext de Informatica si TIC


Elemente de teorie explicata in mod atractiv


Auxiliarul contine notiuni de teorie explicate in asa fel incat elevii de clasa a VI-a sa inteleaga cat mai bine notiunile din programa scolara. Imaginile si video-urile alese ajuta, de asemenea, pentru o mai buna invatare a elementelor de teorie.


Iata, de exemplu, cum se realizeaza o animatie pas cu pas.

Cititi continuarea articolului.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe