characters characters

Vara educativa la B.Smart

Propus de: SuntParinte.ro   |   01 iunie 2011    |   3306 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

Vara educativa la BsmartScoala de Vara B.Smart se adreseaza copiilor prescolari si celor din clasele primare, oferindu-le posibilitatea de a urma cursuri de limbi straine pe timpul verii. Am aflat mai multe detalii despre aceste cursuri pentru a veni in ajutorul parintilor interesati de astfel de cursuri.


1. Care sunt activitatile in care vor fi implicati copiii?
Prescolarii si elevii claselor I-IV sunt asteptati timp de o luna sa participe la cursurile de limba engleza si germana, unde vor evada intr-o lume a povestilor, vor citi, vor juca rolurile diverselor personaje si vor viziona povestea lor.

Elevii claselor V-VIII sunt invitati la cele doua cluburi de limba engleza unde vor dezbate subiecte care ii intereseaza, vor afla informatii noi si interesante si isi vor face prieteni comunicand in limba engleza.

Durata: 24 ore /luna (cursuri intensive: 3 sedinte x 2ore /saptamana) sau 16 ore/luna (cursuri standard 2 sedinte x 2 ore/saptamana)
Perioada de desfasurare:
Seria I: 01.07.2011 – 31.07.2011
Seria II: 01.08.2011 – 31.08.2011
Tarif: 15 ron/ora
Materialele de studiu sunt incluse in pret.

Vara educativa la B.SmartPrichindeii vor invata spontan limba engleza si limba germana prin activitati distractive precum punerea in scena a unor piese de teatru pentru care cei mici isi vor pregati cu daruire costumele si recuzita. Pe langa toate acestea, trainerul ii va ajuta sa construiasca colaje, machete, planse ori lucrari de modelaj pornind de la tema saptamanii.  

2. Ce faceti nou in acest an fata de ceilalti ani?
Introducem cursurile de pregatire pentru examenele Cambridge.

Ready for Cambridge?
1. Curs standard
Are ca obiectiv pregatirea pentru examenul din decembrie 2011.
Perioada de desfasurare:  iunie-noiembrie 2011
Durata: 72 ore/3 ore/saptamana sau 96 ore/4 ore/saptamana
Tarif: 20 lei/ora in grupe de 5 – 6 persoane
 
Vara educativa la B. Smart2. Curs pregatitor
Curs pentru familiarizarea cu formatul examenului cu accent pe writing si speaking. Cursul contine strategii de abordare si rezolvare a diferitelor tipuri de exercitii, strategii pentru redactarea corecta a unor tipuri speciale de compuneri, simulari complete de examen.
Durata: 36 ore/ 3 ore/saptamana – 3 luni SAU  36 ore/ 4 ore/saptamana = 9 saptamani ( aproximativ 2 luni)
Perioada: 1 iulie – 15 septembrie
Tarif: 720 ron


3. Care a fost feedback-ul participantilor la editiile anterioare ale cursurilor de vara organizate de dv.?
Cursantii nostri fideli din timpul anului scolar doresc sa continue aceste cursuri si pe perioada verii, atat de mult le-au placut cursurile noastre. Cursurile de vara din anul 2010 au avut foarte mare succes, iar copiii au continuat studiul limbilor germana si engleza si cu incepere din septembrie 2010.
    
Vara educativa la B.Smart4. Din experienta dumneavoastra, ce asteptari au parintii de la aceste cursuri?
Parintii doresc sa le ofere copiilor activitati educative, inclusiv pe timpul verii. B.Smart le propune cursuri cu durata de o luna, fiecare cu o tematica aparte, specifica fiecarei categorii de varsta. Temele abordate sunt captivante si activitatile desfasurate sunt deosebit de atractive, cursurile luand forma unor Cluburi de Vacanta. Copiii nu uita materia de la scoala si sunt pregatiti pentru inceperea unui nou an scolar, fara sa resimta stresul notelor, al invatatului sau al evaluarilor.

 
6. Detalii despre modalitatea de inscriere, pret, perioada de desfasurare, date de contact etc.
Inscrieri
Inscrierile au loc in perioada 23.05.2011 – 31.07.2011. Pentru inscrieri, va invitam la unul din sediile noastre (Bd. Unirii, nr.78, BLOC J2, sc.2, ap. 45 sau Bd. Timisoara, nr.31, BLOC OD7, sc.2, ap.38, parter) pentru a completa formularul de inscriere si pentru a depune 100 RON avans, necesari pentru rezervarea locului in grupa. Inscrierea necesita programare telefonica sau prin e-mail.
 
Contact
Pentru orice fel de detalii, va stam la dispozitie prin:
telefon: 0722 223 136; 0743 170 757
e-mail: contact@cursuri-bsmart.ro
pagina web: www.cursuri-bsmart.ro
 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu