characters characters

De 1 Martie, poarta martisorul romanesc!

Propus de: SuntParinte.ro   |   21 februarie 2014    |   4275 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

SuntParinte.ro iti prezinta campania „De 1 martie, poarta martisorul romanesc. Creativ si original”. O campanie ce readuce in prim plan povestea martisorului romanesc asa cum e vazut prin ochii artistilor de astazi.
Sursa foto: Muzeul Satului





De 1 Martie, poarta martisorul romanesc!

Interviuri


Pictura, actorie sau astronomie pentru copii la Fundatia Calea Victoriei DEEA BUZDUGAN: “Norocul este in noi”

Deea Buzdugan este un renumit designer vestimentar, o ambasadoare a feminitatii, a elegantei si a culorilor. De Martisor, Deea iti propune un accesoriu fin, inspirat din traditiile romanesti, care sa iti amintesca faptul ca norocul este in tine.
Mirela Vescan: “Imi place sa primesc martisor si imi place sa si daruiesc” Mirela Vescan: “Imi place sa primesc martisor si imi place sa si daruiesc”


Mirela Vescan duce machiajul la nivel de arta, avand o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu si un portofoliu impresionant. Este un om creativ si cauta sa traiasca din ce in ce mai frumos viata.
Laura Volocaru: “Martisorul inseamna bucurie impartasita!” Laura Volocaru: “Martisorul inseamna bucurie impartasita!”

Laura Volocaru este creator de accesorii feminine, pasionata de dezvoltarea personala si de "frumos".
Laura a creat pentru campania noastra doua martisoare inspirate din traditiile si valorile romanesti si am vorbit despre cum poate deveni Martisorul o ocazie de a impartasi bucurie cu cei din jur.
Mihaela Ivana: Viata este o permanenta evolutie Mihaela Ivana: Viata este o permanenta evolutie

Mihaela Ivana este autor de bijuterie contemporana care isi propune prin bijuteria pe care o creeaza sa vorbeasca despre sine ca tema generala si individuala si sa ofere celorlalti acelasi lucru - sa se poarte pe sine prin bijuteria pe care o poarta, sa-si poarte traditia.



Cum sa realizezi un martisor. Sfaturi practice


Pictura, actorie sau astronomie pentru copii la Fundatia Calea Victoriei Stefana Bosoanca: Cum sa realizezi un ghiocel prin tehnica quilling

Quillingul este o forma de arta care implica utilizarea si rularea de benzi de hartie si apoi lipirea acestora impreuna pentru realizarea unor modele decorative exceptionale. Benzile de hartie sunt rulate cu ajutorul unui betisor de rasucire iar capetele fasiilor sunt fixate cu lipici sau adeziv.
Anca Munteanu: Cum sa realizam usor martisoare prin reciclarea hartiei Anca Munteanu: Cum sa realizam usor martisoare prin reciclarea hartiei

Un obiect lucrat manual poarta amprenta creativitatii autorului lui si, daca este vorba despre un dar, fie el martisor sau bratara, esarfa sau cuvertura, geanta sau rama de tablou, il va bucura nespus pe cel care il primeste.
 
Stefana Bosoanca: Sfaturi utile pentru a realiza un ghiocel tricotat Stefana Bosoanca: Sfaturi utile pentru a realiza un ghiocel tricotat

„Tricot“ este denumirea atribuita produsului constituit din fire textile sub forma de  ochiuri inlantuite intre ele. Tricoturile se realizeaza prin buclarea firelor textile – cu o  flexibilitate deosebita – care sunt usor transformate in ochiuri de catre ace si platine. Realizarea reusita a unui articol tricotat depinde de calitatea firului, de alegerea modelului, de combinarea culorilor si folosirea diverselor accesorii.
Pictura, actorie sau astronomie pentru copii la Fundatia Calea Victoriei Ioana Marinescu: Cum sa realizezi un martisor din flori naturale?

Martisorul din flori naturale e un martisor original, interesant si… inmiresmat. Daca vrei si tu sa-l realizezi, descopera pasii de mai jos.
Joaca-te cu imaginatia si foloseste chiar florile tale preferate.
Idei de martisoare- tehnica Quilling si Origami Idei de martisoare- tehnica Quilling si Origami

Tehnica Quilling se poate fi folosita cu succes pentru obtinerea unor martisoare originale. Iata mai jos cateva idei de martisoare pe care le poti realiza impreuna cu copilul tau de 1 Martie.


De 1 Martie, poarta martisorul romanesc!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe