characters characters

Scoala de Vara Helen Doron Early English

Propus de: SuntParinte.ro   |   14 iunie 2011    |   4143 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

Scoala de Vara Helen Doron Early EnglishIn Iulie si August 2011, centrele educationale Helen Doron din Bucuresti si Constanta ofera distractie de vacanta cu progrese vizibile la engleza. Programele pentru vacanta de la Helen Doron se adreseaza copiilor cu varste de la 4 la 12 ani.

1. Care sunt activitatile in care vor fi implicati copiii in scoala de vara organizata de dumneavoastra?
Fiecare centru educational are in portofoliu una sau mai multe dintre urmatoarele activitati:
I. “Polly the Collie” – pentru copii intre 3 si 7 ani
Copiii iubesc personajul Polly the Collie, catelusul jucaus care ii invata prin cantece, poezii si miscari haioase sa patrunda in muzicalitatea limbii engleze si sa o desluseasca fara emotii sau retineri. Programul se bazeaza pe joc de rol si dramatizare dar si pe “art and craft” (lucru manual), activitati vesele, menite sa le mentina treaza atentia si sa ii faca sa iubeasca limba engleza.
 
Detalii despre organizare
 • Cursul este organizat pentru grupuri de maxim 7 copii, intr-o perioada de 4 sau 8 saptamani.
 • Se va lucra  de doua ori pe saptamana, timp de cate o ora si jumatate
 • Intervale orare – incepand cu ora 10.00 si/sau incepand cu ora 16.00.
 • Programul include un set de materiale speciale: carte + CD. Aceste materiale se achizitioneaza o singura data la la inscriere.

II."I am the World" -pentru copii intre 4 si 10 ani
Copiii invata limba engleza si descopera in acelasi timp lucruri fascinante despre lumea in care traiesc si despre cultura altor tari. Programul le ofera divertisment organizat in grup prin dramatizari, jocuri si dans. Vor participa la un tur imaginar al lumii, lucrand cu atlasuri, globuri si o recuzita colorata care ii ajuta sa experimenteze elemente din diferite tari. Se vor bucura de muzica traditionala, isi vor prepara propriile feluri de mancare cu specific etnic si vor crea costume si obiecte artizanale.

Detalii despre organizare
 • Programul se poate organiza pentru grupuri de maxim 16 copii de care se vor ocupa un profesor acreditat Helen Doron Early English si un asistent.
 • Programul este modular, cu o durata de 4 ore pe zi in intervalul orar 10:00 – 14:00 pe parcursul a  doua  sau patru saptamani. Date de incepere pentru noi grupe in vara 2011: 4 Iulie, 18 Iulie, 1 August, 15 August.
 • Programul include un set de materiale speciale: carte + CD. Aceste materiale se achizitioneaza o singura data la la inscriere.

scoala de Vara Helen Doron Early EnglishIII.“English through drama – British Pantomime" - pentru copii intre 6 si 12 ani
Copiii invata sa interpreteze pana la 4 piese de teatru puse in scena in mod specific britanic- British Pantomime. Ei participa la un program complet de dezvoltare a abilitatilor de vorbire in limba engleza, cu un vocabular de minim 300 de cuvinte pentru fiecare piesa. In ultima zi de curs a fiecarui model, copiii dau o reprezentatie teatrala in fata publicului.
Detalii despre organizare
 • Programul se poate organiza pentru grupuri de maxim 10 copii de care se va ocupa un profesor acreditat Helen Doron Early English.
 • Programul este modular, cu o durata de 3 ore pe zi in intervalul orar 10:00 – 13:00 pe parcursul a  2, 4, 6 sau 8 saptamani.
 • Date de incepere pentru noi grupe in vara 2011: 4 Iulie, 18 Iulie, 1 August, 15 August.
 • Programul include un set de materiale speciale: carte + CD. La inceputul fiecarui modul este necesar un nou set de lucru carte+CD.      

2. Ce faceti nou in acest an fata de ceilalti ani?
In Bucuresti, cursurile de vara Helen Doron Early English sunt o premiera. Constanta aduce nou cursul “English through drama”, o adevarata provocare pentru exersarea englezei vorbite si a talentului artistic al copiilor care au o experianta de minim 2 ani de invatare a limbii engleze.

3.De ce ar fi benefica pentru copii participarea la aceasta scoala de vara? Ce ii invata pe copii?
“Polly the Collie” este pretioasa deoarece sadeste dragostea pentru invatarea limbii engleze si dragostea pentru a invata in general.
“I am the world” este un curs de cultura generala in limba engleza, o buna ocazie pentru exersarea limbii, dar si pentru inceperea deprinderii ei.
“English through drama” este un bun prilej de exercitiu lingvistic si artistic pentru copii.
 
Scoala de Vara Helen Doron Early English4. Care a fost feedback-ul participantilor la editiile anterioare ale scolii de vara organizate de dv.?
Experienta internationala de peste 25 de ani a metodei de predare a limbii engleze Helen Doron demonstreaza rezultatele cursurilor de acest tip. In Romania, parintii care au participat anul trecut la cursuri de vara la centrul din Constanta au constatat ca, dupa scoala de vara la care au participat, copiii lor au inceput cu adevarat sa vorbeasca in limba engleza. Acesti copii s-au inscris in continuare la cursurile anuale Helen Doron.

5. Detalii despre inscriere.
Inscrierile se fac la sediul fiecarui centru educational, trimitand datele de contact la adresa de e-mail sau prin telefon:
 
Bucuresti Centru - Helen Doron Early English Learning Centre
Lucian Toader
Str. Aurel Vlaicu nr. 9A, 020091, Sector 2, Bucuresti, Romania Tel 1: + 40 731 371 182 Tel 2: + 40 740 527 596
E-mail : bucuresti1(at)helendoron.com
 
Bucuresti Vest - Helen Doron Early English Learning Centre
Ana Alina Dinca
Str. Iovita nr. 2, bl. P24, ap.2, 050686, Sector 5, Bucuresti, Romania Tel: +40 746 055 520 Tel: +40 768 635 737 Fax: +40 214 304 740
E-mail : bucuresti2(at)helendoron.com

Constanta - Helen Doron Early English Learning Centre
Stefania Filip - Manager
Str. Mitropolit Dosoftei nr. 38, 900330, Tel. + 40 723 949 393; + 40 241 620 310
E-mail : constanta1(at)helendoron.com

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu