characters characters

Super oferta Intuitext – auxiliare si manuale cu preturi care pornesc de la 5 lei

10 ianuarie 2023    |   457 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

epuizare de stoc INTUITEXT
Incepem anul 2023 cu o super oferta. Achizitionati acum produsele Intuitext cu reduceri semnificative de pret.

Echipa Intuitext vine in ajutorul parintilor cu auxiliare si manuale pentru clasele primare cu preturi semnificativ mai mici in luna ianuarie.

Va oferim produse, dar si seturi de produse, cu reducere substantiala.

Atentie! Stocul este limitat!

In campania cu preturi mici sunt incluse urmatoarele produse:

• Set de manuale scolare pentru clasa I

Autorii manualelor au creat contexte variate de invatare pentru viata reala asigurand legaturi intre ceea ce invata elevii si experientele lor de viata.

Manualele propun activitati de invatare original concepute, dar si atractive, incurajand creativitatea, gandirea critica si dezvoltarea puterii de decizie.

Sarcinile de lucru corespund criteriilor de structurare de la simplu la complex, oferind sanse egale de invatare tuturor elevilor.

• Matematica si explorarea mediului - Clasa I

Auxiliarul are 12 unitati de invatare, care pun la dispozitia elevilor sarcini de lucru antrenante si o grafica atractiva.

Succesiunea exercitiilor vizeaza: formarea achizitiilor matematice, dezvoltarea capacitatii de rezolvare a problemelor, promovarea gandirii active, dar si a curiozitatii cognitive.

Sarcinile de invatare sunt accesibile si au diferite grade de dificultate.

• Set Caiete Clasa I - potrivit manualelor Intuitext

Cele doua caiete auxiliare ale elevului reprezinta adevarati parteneri de invatare si de joaca pentru elevul de clasa I, ofera atat repere pentru cadrul didactic, dar si solutii pentru parintii preocupati de formarea si dezvoltarea propriilor copii.

Aceste instrumente de lucru sunt in concordanta cu programa scolara, aavand ca scop formarea si dezvoltarea competentelor specifice disciplinelor: Comunicare in Limba Romana si Matematica si explorarea mediului.

Caietele contin sarcini de invatare cu diferite grade de dificultate si au un continut usor de parcurs de catre elevi, o grafica prietenoasa, dar si un tipar de buna calitate.

• Set Caiete Clasa a II-a - potrivite manualelor Intuitext

Caietele ofera elevilor de clasa a II-a contexte noi pentru a-si dezvolta competentele specifice disciplinelor Matematica si explorarea mediului si Comunicare in limba romana.

Aceste materiale propun o invatare de la simplu la complex, care se construieste prin implicarea directa a copilului, punand la dispozitie un set variat de exercitii, cu grade diferite de dificultate, care stimuleaza curiozitatea in explorare, faciliteaza dezvoltarea creativitatii si a gandirii critice a elevilor.

• Matematica si explorarea mediului - Manual pentru clasa a II-a

Manualul de Matematica si explorarea mediului pentru clasa a II-a integreaza intr-o maniera inovatoare si creativa continuturile matematice si pe cele specifice stiintelor naturii din programa scolara.

Manualul este alcatuit din doua volume (74 de pagini fiecare) structurate, fiecare, in cate sase unitati de invatare. Continutul vizeaza toate momentele invatarii: predare, consolidare, evaluare, ameliorare.

Manualul de Matematica si explorarea mediului, pentru clasa a II-a, ofera numeroase si variate contexte de invatare si exersare asigurand fiecarui elev instruirea in propriul ritm, transformand elevul in subiect activ al invatarii.

Proiectele propuse pentru a fi realizate in grup, sau individual, contribuie, prin ancorarea acestora in realitatea de zi cu zi si prin modul in care sunt prezentate, la formarea competentelor sociale, de interevaluare si autoevaluare.

• Clasa a II-a – Colectia Inveti cu placere

Comunicare in limba romana – auxiliarul este structurat in 11 unitati de invatare concepute tematic, iar temele reflecta universul apropiat copilului de varsta scolara mica. Textele propuse sunt interesante, atractive, stimuleaza placerea de a citi si dezvolta gustul pentru lectura de calitate. Ilustratiile constituie atat suport pentru invatare, dar si stimuleaza dezvoltarea gustului estetic.

Matematica si explorarea mediului – auxiliarul este structurat in 10 unitati de invatare, propunand o invatare de la simplu la complex, care se construieste prin implicarea directa a copilului. Astfel, elevului i se pun la dispozitie un set variat de exercitii, cu grade diferite de dificultate, care ii stimuleaza curiozitatea in explorare, faciliteaza dezvoltarea creativitatii si a gandirii critice a elevilor, deorece sunt concepute in stransa legatura cu experientele traite de copii sau posibile in realitate. Jocurile si exercitiile cu caracter creator au o pondere semnificativa si ofera posibilitatea realizarii transferului catre alte discipline.

• Stiinte ale naturii - Caietul elevului pentru clasa a IV-a

Caietul elevului de Stiinte ale naturii pentru clasa a IV-a cuprinde o colectie de fise de experimente si fise de activitate independenta, asigurand atat formarea competentelor prevazute de programa scolara, cat si un mediu de lucru placut pentru micii exploratori.

Este structurat in 6 unitati de invatare, fiecare dintre acestea avand o sectiune de recapitulare si evaluare.

Sarcinile de lucru sunt completate de elemente vizuale atractive, cum ar fi imaginile, graficele sau tabelele.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe