characters characters

Vesti noi! ACADEMIA DE JOACA vine cu suprize noi de la o saptamana la alta!

Cine stie cate se mai strang pana la 1 iunie?

28 mai 2015    |   410 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

Ziua Copilului Academia de Joaca
Bucuresti, 28 mai: mai sunt doar 4 zile pana la a treia editie a Academiei de Joaca
si la cate surprize se anunta in program speram ca terasa mall-ului Promenada sa fie suficient de incapatoare pentru toti copiii si parintii dornici sa participe la aventurile cunoasterii prin SUPERdistractie!

Asociatia Nonguvernamentala „Construieste Viitorul” si mall Promenada va asteapta, luni, 1 iunie, PE Promenada (pe terasa), intre orele 11:00-17:00, sa petreceti Ziua Copilului in cadrul celui mai mare eveniment din an dedicat interactiunii copil-parinte, „ACADEMIA de JOACA”.

Printre povesti cu talc, scenete, concursuri, aventuri culturale, ateliere creative si zbenguiala in sincron, bagheta magicianului Marian Ralea ii va aduce pe terasa insorita pe dansatorii de la Mondoart, pe prietenii de la Academia de talente ContraPunct si alti peste 100 de artisti mici si mari care vor defila pe scena si vor umple amosfera de muzica, dans si voie buna.

Tot de sub bagheta magicianului vor aparea Ninja Kai, cel mai indragit personaj Lego, dar si cel mai traznit profesor al tuturor timpurilor, cel care ii va uimi chiar si pe parinti cu experimente distractive sub marca Funscience. Nu vor lipsi atelierele de invatare a limbii engleze prin muzica, joc si miscare, numerele de acrobatie ce-ti taie respiratia de la Scoala de Circ „Flori Budurusi”, face-painting altfel si multe premii surpriza atat pentru copii cat si pentru parinti.

Magicianul povestilor, impreuna cu ajutoarele lui, Diana Oprea si Gianina Corondan se pregatesc ca timp de 6 ore sa descopere impreuna cu toti cei prezenti cele mai traznite feluri de a invata lucruri frumoase, prin activitati antrenante, senzoriale si captivante.

Academia de Joaca este cea mai lunga zi de invatare in care copiii nu se plictisesc si nu se plang, iar adultii afla, prin cele mai inedite si inovatoare metode, cum sa petreaca eficient timpul cu cei mici. Academia de Joaca este o poveste despre joc, joaca si invatare, pe care o spunem in fiecare an de 1 iunie. Va asteptam ca anul acesta sa petrecem Ziua Copilului in cel mai SUPER mod (distractiv, educativ, antrenant si curajos) si sa scriem impreuna inca o fila a celui mai mare eveniment dedicat copiilor.

Mai multe informatii despre Academia de Joaca vor fi disponibile pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului, www.facebook.com/AcademiaDeJoaca sau la adresa www.construiesteviitorul.ro.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu