characters characters

SuntParinte.ro sustine Arta de a trai frumos

09 mai 2019    |   758 vizualizări

Varsta: 18 ani +.

Arta de a trai frumosTraim intr-o lume plina de provocari, in care viata se deruleaza pe repede inainte, fiindu-ne tot mai dificil sa traim intr-un mod echilibrat. Pentru ca un stil de viata sanatos implica, pe langa sport si un regim alimentar echilibrat, si grija pentru minte si suflet.

Este important sa ne intelegem corpul, dar si pe noi insine, sa gasim resursele din care sa ne extragem energia necesara, sa stim ce ne face placere si ce ne aduce satisfactii. Pe scurt, sa ne cunoastem cu adevarat.

Și pentru ca o educatie de calitate include, pe langa evolutia academica, si o dezvoltare emotionala armonioasa, ne bucuram sa fim alaturi de un eveniment deosebit: conferinta Well Living, Well Being – Arta de a trai echilibrat, care va avea loc pe 17 mai, la Grand Cinema & More (Baneasa Shopping City).

Știm ca pentru a fi alaturi de copiii nostri asa cum au nevoie este nevoie sa fim si noi, parintii in armonie cu noi insine, cu mintea si corpul nostru. In editia conferintei din acest an se pune accentul pe tot ce inseamna stil de viata sanatos.

Vom afla de la speakerii invitati idei practice despre cum putem gasi in ziua de azi mult doritul echilibru in viata personala si profesionala care sa ne ajute in a ne stabili prioritatile, gestiona resursele, organiza mai eficient activitatile, a ne bucura de miciile victorii de etapa si nu in cele din urma, de realizarea telurilor propuse.

Speakerii conferintei Well Living, Well Being – Arta de a trai echilibrat

Andreea Raicu

Promotor al unul stil de viata sanatos, dezvolta un business in jurul acestui concept. Este Good Will Ambassador, a tinut numeroase discursuri TEDx, preda cursuri de mindfulness si tine conferinte despre viata traita in echilibru. S-a specializat ca facilitator de meditatii si mindfulness, iar anul trecut a devenit Holistic Counselor. Dupa 20 de ani de televiziune, dorinta de nou a adus-o in online, unde a dezvoltat un proiect menit sa inspire si sa informeze despre tot ceea ce inseamna o viata traita constient si echilibrat.

Oana Stoianovici

Oana Stoianovici are o experienta de peste 14 ani in coaching transformational si procese de vindecare. A studiat tehnici de transformare in Statele Unite ale Americii conducand, cu rezultate exceptionale, programe si antrenamente pentru peste 5.000 de participanti, din toata lumea.

In ultimii ani, a documentat si experimentat procese de vindecare emotionala, pe care le‐a articulat in workshop-uri originale, precum “Copilul Interior”, un program inovator, care ii sprijina pe participanti sa isi depaseasca conditionarile trecutului si sa isi implineasca intentiile si aspiratiile.

Din 2016, Oana este CEO si Foundator al The Feminine, o platforma digitala dedicata femeilor, feminitatii si Principiului Feminin. Pe TheFeminine.com orice femeie, indiferent de varsta sau de tara de origine, gaseste inspiratia si ghidarea de care are nevoie pentru a genera schimbarea sau transformarea pe care si-o doreste sau de care are nevoie pentru a face fata provocarilor contemporaneitatii. La baza programelor The Feminine stau experitiza Oanei, in domeniului coaching-ului transformational, dar mai ales propria sa poveste de viata si nevoia de regasire a valorilor feminitatii.

Gabriela Szabo

A fost desemnata in 1999 cea mai buna atleta a lumii si cea mai buna sportiva a Europei. A stabilit recorduri mondiale la 2.000 m, in 1998, si la 5.000 m, in 1999, detinand de 14 ani recordul olimpic la 5.000 de metri. Este vicepresedinta Federatiei Romane de Atletism, membra in comisia feminina a International Association of Athletics Federations, coordonatoarea campaniei Sport pentru viata si membra in Biroul Executiv al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Putem spune despre ea ca este un model de ajuns in varf pentru o intreaga generatie de sportivi, atat din Romania, cat si din intreaga lume.

Dr. Serban Damian

Este medic specialist in medicina de familie. De-a lungul timpului a sustinut zeci de seminarii de nutritie, a participat ca lector la conferinte nationale de nutritie si medicina sportiva, a fost invitat la sute de emisiuni tv si radio la cele mai importante posturi din tara, a publicat numeroase articole si trei carti de specialitate. In 2017 a publicat Ecuatia slabirii. Ghid de nutritie si antrenament pentru o viata de calitate, un volum dedicat celor care vor sa slabeasca si sa invete sa manance sanatos.

Biletele se pot achizitiona accesand site-ul http://wellliving.ro/.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu