characters characters

Sarbatorim copilaria in povesti! Concurs de scriere creativa

19 mai 2014    |   556 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

Pentru ca se apropie 1 iunie, ziua in care lumea intreaga sarbatoreste „inima tuturor varstelor” (Lucian Blaga), Teatrul Ion Creanga, in parteneriat cu Librariile Humanitas, ii invita pe toti prichindeii talentati, cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, sa ia parte la un concurs de scriere creativa, a carui tema este: „Povestile copilariei (mele)”.

Fiecare copil isi creeaza o lume imaginara, plina de nascociri fantastice, in care zane si printi din imparatii trecute isi dau intalnire cu eroii moderni din oceanul de chihlimbar, cu Harry Potter, Spider Man sau Rapunzel. Printre animalute magice, jucarii care vorbesc ori stele care-si presara praful fermecat peste joaca de zi cu zi, micutii isi folosesc gandurile drept recuzita nastrusnica pentru cele mai nemaipomenite intamplari. Iar despre acestea, ne-am dori sa aflam si noi!

Fie ca sunt inspirate de poznele de la scoala sau de aventurile supereroilor favoriti, pot fi inscrise la concurs, in perioada 1-29 mai, texte inspirate de cea mai frumoasa zi alaturi de cei dragi, de o carte preferata sau de un spectacol ale carui personaje v-au ramas in minte. Poate vreti sa rescrieti „Scufita Rosie” sau sa prilejuiti o intalnire, pe hartie, intre Pinocchio si Motanul Incaltat, va asteptam sa ne surprindeti cu povesti originale despre cea mai frumoasa lume de basm, castigatorii urmand sa primeasca tot felul de carti si premii speciale oferite de Librariile Humanitas si Hartmann.

Textele (2-10 de pagini) pot fi trimise pe adresa: Str. General Constantin Budisteanu, nr. 24, Sector 1, Bucuresti sau pe e-mail, la adresa: valentina.roman@teatrulioncreanga.ro, cu mentiunea: Concurs de povesti, nu mai tarziu de 29 mai.

Spor la povestit!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu