characters characters

(P) Sarbatori de neuitat alaturi de HP

15 decembrie 2014    |   255 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 18 ani +.

Sarbatorile de iarna si serbarile de dinaintea vacantei reprezinta pentru cei mici motive de distractie. Pentru ca doar odata pe an este luna cadourilor si tot in aceasta perioada avem parte de primii fulgi de nea, copiii sunt incantati sa iasa la joaca, sa mearga cu colindul, sa imbodobeasca bradul si sala de clasa, pentru a-i primi pe parinti si pe Mos Craciun cum se cuvine.


Dragi parinti, daca ati inceput sa va faceti griji cu privire la toate cheltuielile pe care le veti HPavea in acest sfarsit de an (cadourile lui Mos Craciun, impodobirea bradului, pregatirea pentru masa de Craciun si Anul Nou), nu trebuie sa va mai faceti griji. HP vine in ajutorul vostru cu cu imprimantele HP Print Advantage.


Cu noua si inteligenta gamă HP Deskjet Ink Advantage, micii strengari vor putea sa-si imprime plansele, iar parintii fotografiile, la costuri mai mici cu aceeași garantie si calitate HP. Astfel, parintii si scolareii isi pot permite sa imprime de doua ori mai multe pagini la acelasi pret. Un alt avantaj al acestei imprimante este dat de functia wireless si imprimarea direct de pe smartphone sau laptop.


In plus, HP s-a gandit si la copilasii carora le place sa decupeze si sa creeze planse, cu aceasta ocazie parintii pot profita de un model cu totul si cu totul special, imprimanta HP 3545 e-All-in-One, parte din gama Ink Advantage, cu ajutorul careia copiii care doresc sa-si exerseze creativitatea pot completa o mulțime de puzzle-uri pe suport de hartie si se pot juca, fara ca parintii sa-si mai faci griji din cauza costurilor suplimentare.


De asemenea, de toate aceste avantajele pot beneficia atat cei mici, cat si cei mari, alegand modelul de imprimanta HP Deskjet Ink Advantage 4515 All-in-One. Acesta vine cu un display grafic intuitiv pentru tiparire, scanare si copiere usoare, in timp ce ofera o imprimare de inalta calitate, nemaiavand nevoie de o camera digitala pentru developarea fotografiilor.


Si pentru ca parintii sa stea linistiti mult timp de acum incolo, cartusele de cerneala pot fi achizitionate la preturi de sarbatoare, nu doar in aceasta perioada si pe tot parcursul anului ce vine.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu