characters characters

O vacanta amuzanta pentru copiii nostri

08 iulie 2014    |   572 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

Vara, perioada cea mai asteptata din an, a venit plina de promisiuni si oportunitati de distractie. Copiii, intrati in vacanta se bucura cel mai mult de aceasta perioada, iar parintii nu mai stiu ce sa faca pentru a le satisfice pofta de amuzament. Cand spunem vara, ne gandim la distractie, la relaxare, la activitati de destindere si la ocuparea timpului cu “ceva nou”.


Cei mici vor profita de fiecare data de vremea frumoasa si de timpul liber pentru a-si consuma energia si satisface curiozitatile. Vestea buna pentru parinti este ca aceste dorinte ale piticilor vor fi indeplinite daca aleg sa-si petreaca vara la Clubul de Vara de la McDonald’s.


In fiecare zi din perioada 30 iunie - 5 septembrie, piticii cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani vor putea sa se inveseleasca participand la programul Clubul de Vara, in care vor invata lucruri noi si creative. McDonald’s ii asteapta cu o serie de activitati amuzante, in care vor desena, picta, vor decupa si modela cu plastilina, vor invata lucruri noi si se vor imprieteni cu ceilalti.


Iar McDonald’s le va pune la dispozitie toate materialele necesare desfasurarii activitatilor.

De asemenea, pentru parintii care sunt de parere ca joaca si socializarea, impletite cu activitatile artistice si povestile, pot duce la o dezvoltare frumoasa a copilului, McDonald’s ii invita impreuna cu cei mici sa se profite de aceasta oportunitate. Toti copiii cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani vor putea lua parte la distractie astfel: luni, in ziua dedicata prieteniei, prichindeii vor invata sa se imprieteneasca si sa indrageasca fructele; marti va fi o zi speciala in care cei mici vor descoperi ca a invata poate fi chiar distractiv; miercuri va fi ziua micilor artisti in care fiecare participant isi va putea exersa talentul artistic; joi, micutii vor lua lectii de stiinte ale naturii, in timp ce vineri se anunta un sfarsit de saptamana distractiv, pentru ca la Clubul de Vara va fi multa voie buna si jocuri amuzante.


Si pentru ca cei mici se plictisesc destul de repede si trebuie intotdeauna motivati, McDonald’s le va oferi la sfarsitul atelierelor cate o diploma de participare, cu spatii aferente fiecarei activitati artistice. Impreuna cu aceasta diploma, copiii vor mai primi si abtibilduri sub forma de insigne pentru a le lipi in dreptul fiecarui atelier, iar aceasta va reprezenta o certificare de “expert” pe care cei vor dori cu ardoare sa o dobandeasca.


Mai multe informatii pe pagina de Facebook/McDonalds.ro sau pe mcdonalds.ro sectiunea Familie.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu