characters characters

Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de actiune si distractie pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Floresti!

25 mai 2023    |   305 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani, 18 ani +, 0 - 3 ani.

Karpatia Pony Show 2023Cea de-a patra editie Karpatia Pony Show revine de Ziua Internationala a Copilului, într-un format extins si ofertant, pentru copiii de toate varstele, dar si pentru adulti. În perioada 1-5 Iunie Domeniul Cantacuzino din Floresti va fi din nou gazda iubitorilor de natura si frumos, a pasionatilor de cai si de activitati interactive pentru toti membrii familiei. Cei care vor participa la eveniment vor avea ocazia sa asiste la competitii ecvestre dinamice, jocuri si prezentari cu cai si ponei sau se vor putea bucura de numeroasele activitati în aer liber.

Anul acesta, organizatorii extind concursul la patru zile de competitii si show-uri ecvestre, ce se vor desfasura pe doua arene. Iar în cea de-a cincea zi, 5 Iunie, evenimentul va fi completat într-un mod inedit de Velocrosul Castanilor – editia a 2-a, care consta în probe accesibile de ciclism si alergare pentru întreaga familie.

Karpatia Pony Show debuteaza cu o parada a raselor de cai si ponei pentru familiarizarea publicului cu protagonistii competitiilor si show-urilor, ce se vor derula în cele 4 zile de activitati ecvestre.

Concursul International de Proba Completa 1* (CCI 1*), Concursul de obstacole, Concursul National de Proba Completa, Working Equitation, spectaculoase provocari “tip derby” în premiera la Karpatia Pony Show, dar si probe în oglinda, vor fi competitiile ce vor contura si întregi evenimentul. Programul competitional este completat de spectacole de acrobatii calare (Jigit), show-uri ecvestre pline de adrenalina si demonstratii cu caini.

Unul dintre momentele de varf ale acestui spectacol fermecator este reprezentat de show-urile de acrobatie calare, cunoscute sub numele de jigit, un termen ce emana putere, îndrazneala si pricepere. Cu origini în Caucazul de Nord si Asia Centrala, jigit îsi gaseste radacinile într-un cuvant turcesc ce denota atat un calaret priceput si curajos, dar si o persoana curajoasa în general. Aceste spectacole de acrobatie calare aduc în prim-plan abilitatile extraordinare a patru calareti talentati din trupa Cross Country Farm, care, prin îndemanare si curaj, vor oferi un show remarcabil de echilibristica la viteze impresionante si multe alte surprize. Ei vor jongla cu gratie si curaj, creand o armonie perfecta de forta si echilibru. În ciuda momentelor pline de adrenalina, show-ul a fost gandit astfel încat sa aduca si elemente pline de umor si fantezie, menite sa ofere spectatorilor zambete si bucurie.

Pentru publicul pasionat de dresajul animalelor, Karpatia Pony Show anunta cu entuziasm prezenta remarcabilei dresoare Deborah Faoro. Evenimentul va include un moment special de dresaj canin, în care Deborah Faoro va surprinde publicul prin prezentarea elementelor de baza ale dresajului, precum si prin ilustrarea evolutiei uluitoare pe care o poate atinge aceasta disciplina. Experienta sa impresionanta în dresajul animalelor va aduce o nota aparte evenimentului Karpatia Pony Show, captivandu-i atat pe iubitorii de cai, cat si pe cei pasionati de dresaj canin.

În premiera, organizatorii vor deschide scena ‘Micul Trianon Kids’ pentru a sustine spectacole dedicate copiilor si a promova programe si initiative pentru dezvoltarea armonioasa a celor mici. Acestia se vor bucura si de multiple activitati de agrement: cai si ponei, ateliere creative si activitati în natura, precum parcurgerea domeniului cu bicicletele electrice, tras cu arcul sau cu pusca, tiroliene, diverse provocari în spatii de joaca cu gonflabile si bazine cu apa sau activitati propuse de parteneri.

Ziua de joi, 1 iunie, va aduce în lumina reflectoarelor tineri interpreti de muzica populara si pop, care vor încanta publicul cu vocea lor remarcabila, într-un spectacol de exceptie. Acestia vor fi însotiti de trupe de dans profesioniste, creand o atmosfera vibranta si energica care va rasuna în inimile spectatorilor. Programul va fi unul complex, împletit cu numere de magie, dans modern, flash mobs, spectacole de teatru si multe alte surprize care vor continua pe toata durata evenimentului.

Duminica, 4 Iunie, Karpatia Pony Show se transforma într-o oaza a modei si a stilului, dedicata pasionatilor de moda de toate varstele. Tinerii designeri, cu imaginatie nelimitata si creativitate debordanta, vor dezvalui cele mai noi colectii si trenduri în materie de moda. Nu doar copiii vor fi cuceriti, ci si adultii vor putea gasi inspiratie pentru propriul lor stil vestimentar.

"Ne-am straduit sa cream un program care sa ofere o experienta memorabila, atat copiilor, cat si adultilor. Atractiile principale, pe care ar trebui sa nu le ratati, vor fi competitia de Derby, care este un tip de concurs spectaculos si care implica saritul de obstacole mixte de cross si show jumping în acelasi parcurs. Ca o completare la aceasta proba va fi cea <<în oglinda>>, unde doi calareti concureaza în acelasi timp pe un traseu identic, castigator fiind cel mai rapid, care astfel avanseaza în runda urmatoare.

Un alt concurs original, la care vor putea participa si spectatorii, va fi cel de frumusete si originalitate, unde toti stapanii de animale sunt încurajati sa participe împreuna cu acestea pentru a le etala atuurile. Karpatia Pony Show va deveni o traditie care vesteste venirea verii si celebreaza bucuria de a fi copil alaturi de întreaga familie", a declarat directorul evenimentului, Mihnea Virgolici.

Principala componenta a evenimentului ramane însa latura sportiva. Concursul International de Proba Completa (CCI 1*), precum si Concursul National de Proba Completa, care anticipeaza competitia Karpatia Horse Show 2023 din septembrie, unde organizatorii vor gazdui etapa calificativa pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Ultima zi a evenimentului, 5 iunie, va fi o zi a portilor deschise pentru sarbatorirea miscarii. Doritorii de sport în aer liber vor avea posibilitatea de a participa la Velocrosul Castanilor – editia a 2-a, care consta în probe accesibile de ciclism si alergare pentru întreaga familie. Primii 150 de participanti se pot înscrie gratuit în urma achitarii taxei de vizitare a Domeniului Cantacuzino! Vor mai fi disponibile activitati pe segmentul de agrement, calarie si agrement în natura, vizitatorii putand sa savureze plimbarile pe domeniului nobiliar . Un picnic alaturi de cei dragi poate fi solutia ideala pentru evadarea din cotidian si în aceasta zi libera!

Ca element de noutate pentru Karpatia Pony Show, anul acesta organizatorii pun la dispozitie o zona de camping menita sa gazduiasca cateva zeci de familii, dornice sa petreaca toate aceste zile pe Domeniul Cantacuzino. Campingul va fi deschis 5 zile, de joi, 1 iunie ora 11:00 pana luni, 5 iunie – ora 18:00. Achizitia locurilor de camping se poate face pana pe 30 mai în limita locurilor disponibile. La aceasta editie campingul dispune de o capacitate limitata la 200 adulti si 20 pozitii pentru rulote, asa ca grabiti-va sa fiti printre cei care petrec împreuna cu familia cateva zile chiar pe Domeniul Cantacuzino!

Aflat pe vechiul drum de trasuri ce lega Bucurestiul de Sinaia, Domeniul Cantacuzino Floresti este excelent pozitionat în apropierea statiunilor de pe Valea Prahovei si la jumatatea drumului dintre Bucuresti si Brasov, cu acces facil din DN1. Domeniul beneficiaza de parcare amenajata si organizata.

Biletele si abonamentele pot fi achizitionate în avans cu discounturi de pana la 60% de pe site-ul evenimentului - Bilete - Karpatia Pony Show - si de la punctele de vanzare bilete.ro, pana pe 30 Mai 2023:

Abonamente 01 – 05 Iunie – adult – 100 lei, 1 adult + 1 copil – 160 lei, 1 adult + 2 copii – 200 lei

Bilet pentru o zi ( 01, 02, 03 sau 04 iunie) – adult 50 lei, 1 adult + 1 copil – 80 lei, 1 adult + 2 copii – 100 lei

Taxa vizitare pentru o zi ( 05 Iunie): adult 10 lei, copil 10 lei

Accesul în camping costa: 100 de lei pentru un adult, 50 de lei pentru un copil, 250 lei family pack ( 2 adulti + 2 copii) si 200 lei pentru o rulota. Biletul de camping este individual si se poate achizitiona doar împreuna cu un abonament pentru toate zilele de eveniment si faciliteaza accesul pe toata perioada evenimentului.

În zilele de desfasurare ale evenimentului, bilete valabile pentru o singura zi (01, 02, 03 si 04 Iunie) se pot achizitiona si de la punctele de acces din incinta Domeniului Cantacuzino – Floresti, Prahova la pretul de 60 lei pentru un adult si 40 lei pentru un copil. Taxa de vizitare pentru 05 iunie este de 10 lei pentru un adult si 10 lei pentru un copil.

Pentru mai multe detalii despre acest eveniment puteti accesa site-ul evenimentului: https://pony.karpatiahorse.ro/


Facebook: https://www.facebook.com/karpatiapony


Instagram: https://www.instagram.com/karpatia.pony.show/


Eveniment sustinut de BCR


Partener pentru inovatie: Pluriva


Sponsorii evenimentuluit: Procema, Gonzales Group, Michelin, Bucovina, Glamour Floors, Zetea


Parteneri: MSL Logistic, Pentru Cai, Simar Industrial


Cu sprijinul: Federatiei Ecvestre Romane


Partener Media Principal: Magic FM


Partenerii media: Adevarul, Historia, Newsweek, Business Review, Wall-Street, Financial Intelligence, Transilvania Business, Observatorul Prahovean, 9AM, Tuk Tuk, IQAds, Smark, Kudika, Garbo, SuntParinte, Clopotel


Organizatori: Domeniul Cantacuzino, Cross Country Farm, Rumor Production

Credit Foto: Stefan Stoica

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu