characters characters

Concursul “SuntParinte.ro te trimite in tabara” s-a incheiat! Iata lista castigatorilor

03 iunie 2014    |   680 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani, 18 ani +.


*Sursa foto: https://www.flickr.com/photos/oneworldgallery/2708811013; autor: David Robert Bliwas


Ai aplaudat relansarea SuntParinte.ro si ai fost alaturi de noi pentru a afla ce aduce nou; ai descoperit cu bucurie sectiunea unde intrebarile tale isi gasesc raspuns si pe cea unde parintii povestesc despre experientele lor minunate; ai acceptat invitatia profesorului sau invatatorului sau educatorului de la clasa de a face parte din Grupul Clasei si ai aflat mai usor si mai rapid despre notele, temele si activitatile copilului tau, ai impartit cu zambetul pe buze, cu ceilalti parinti, fotografiile de la serbarile si evenimentele special de la clasa. Pentru toate acestea si nu numai, iti multumim!

Concursul “SuntParinte.ro te trimite in tabara” s-a incheiat! Un profesor va pleca la vara, alaturi de clasa lui, intr-o tabara de 7 zile organizata la poalele Muntelui Ceahlau, in oraşul Bicaz. Poate chiar copilul tau este elevul acelei clase! Grupul a fost ales prin extragere la sorti dintre toate Grupurile Clasei ACTIVE (create in timpul concursului sau inainte) in perioada 2 aprilie – 30 mai. Filmarea extragerii poate fi vazuta aici:


Acel Grup este Clasa a II-a C, creat de Hristea Carmen Rafila, profesor pentru invatamantul primar din Scoala Gimnaziala nr.22 “Dimitrie Cantemir” din Galati! Felicitari si distractie placuta in tabara "English is FUN...tastic" (25-31 august 2014)!


Tabara "ENGLISH IS FUN... TASTIC!!!" include cazarea si 3 mese zilnice pentru dascal si intreaga clasa, cursuri de limba engleza cu profesori tineri din Marea Britanie, 3 excursii gratuite si multe alte activitati. Aceasta este organizata si oferita de CENTRUL EDUCATIONAL "ALPHARD":

  • Telefon: 0740 999 992
  • Email: andreeasclub@yahoo.com
  • Web: www.andreeasclub.ro

Celelalte 3 premii, constand in produse educationale Intuitext la alegere, au fost castigate de catre cele mai active grupuri (cu cele mai multe postari/activitati):

  • Grupul Clasa Albinuta Maya – Colegiul National “Fratii Buzesti” (Craiova): Premiul I (15 produse + Ghidul invatatorului) , grup creat de Costache Oana-Roxana, profesor pentru invatamant primar
  • Grupul Clasa a IX-a A – Liceul “Stefan Voda” (Stefan Voda): Premiul II (10 produse), grup creat de Rodica Turcan, profesor pentru invatamantul gimnazial, profesor de istorie
  • Grupul Simultan – Scoala Primara Predesti (Predesti, Prahova): Premiul III (5 produse), grup creat de Stefan Cristina Alina, profesor invatamant primar si Zamfir Aura-Elena, invatator


Castigatorii vor fi contactati prin e-mail in cel mai scurt timp. Multumim tuturor pentru participare si pentru implicarea activa de care ati dat dovada! Te invitam sa folosesti si mai departe Grupul Clasei pentru a te bucura de o comunicare mai rapida si mai eficienta cu profesorul copilului tau.

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Elena Stemate
    Elena Stemate    12.06.2014 - 14:03
    Felicitari pentru organizarea concursului si asteptam si alte astfel de initiative. Felicitari si castigatorilor!
  • florina moise
    florina moise    10.06.2014 - 19:41
    FELICITARI CASTIGATORILOR! SUCCES IN ACTIVITATILE VIITOARE!