characters characters

Castiga o tabara de o saptamana in Marea Britanie!

Participa GRATUIT la Mirunette Language Competition!

02 martie 2023    |   403 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Mirunette Language Competition 2023
Bucuresti, martie 2023: Elevii au sansa sa castige una din cele doua tabere in Marea Britanie oferite de Mirunette Education
.

Mirunette Education a lansat pe 1 martie 2023 concursul national de limba engleza Mirunette Language Competition, editia a XI-a, organizat in parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului Bucuresti si British Council.

Elevii din toata tara, cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani, pasionati de cultura britanica, pot participa gratuit, inscriindu-se online si urmand pasii afisati pe pagina dedicata concursului: https://www.mirunette.ro/concurs . Acestia trebuie sa fie sustinuti de profesori de limba engleza sau de alta specialitate, iar profesorul care sustine cei mai multi elevi la inscrierea in concurs va putea participa gratuit ca insotitor de grup intr-o tabara internationala.

Concursul Mirunette Language Competition este un indemn catre toti tinerii talentati si ambitiosi de a-si valorifica potentialul si de a face un prim pas catre descoperirea unei culturi bogate in mediul international creat de o tabara in Anglia!

Ȋnscrieri pana pe 20 aprilie 2023.

Perioada de desfasurare a concursului este 1 martie – 1 iunie 2023.

Prima etapa, cea de inscriere, se incheie pe 20 aprilie, ora 23:59. Va puteti inscrie la concurs aici! Procesul de inscriere contine cateva intrebari ale caror raspunsuri se regasesc pe site-ul Mirunette Education.

A II-a etapa va avea loc intre 27 aprilie si 15 mai 2023, ora 23:59.

Toti cei admisi in etapa a II-a vor trebui sa completeze un al doilea formular, care va fi disponibil doar pentru elevii calificati in aceasta etapa si in care va trebui inserat un video creativ in limba engleza, de maxim 2 minute, pe tema anuntata fiecarei categorii de varsta.

Corectarea si evaluarea se vor face de catre o comisie formata din reprezentanti ai Mirunette Education si partenerii de concurs ai acestuia. Ȋn urma evaluarii vor promova in etapa a III-a primii 10 participanti din fiecare grupa de varsta (10-13 ani, respectiv 14-17 ani).

Marii castigatori vor fi anuntati pana in data de 10 iunie 2023, in cadrul Festivitatii de premiere organizata de Mirunette Education.

Toti cei 20 de finalisti ai concursului, impreuna cu profesorul coordonator, vor castiga numeroase premii: examene gratuite de limba engleza Cambridge oferite de British Council, carti de la Editura Humanitas, bilete de intrare la Castelul Cantacuzino, vouchere la Dino Parc, invitatii la film din partea Happy Cinema, cadouri de la Idealboardgames.ro si multe alte surprize din partea partenerilor nostri.

Parteneri Mirunette Language Competition 2023:

Parteneri educationali: Inspectoratul Școlar, British Council.

Sponsori: Humanitas, Castelul Cantacuzino, Dino Parc, Ideal Board Games, Happy Cinema, etc.

Parteneri media: Intuitext, Suntparinte.ro, Romania Pozitiva, Ziarul de Iasi, etc.


Despre Mirunette Education

Mirunette Education este unul din leaderii pietei de turism educational, compania fiind recomandata de cei peste 600 elevi ce se inscriu anual in programele de vara si academice. Anul 2023 este al 19-lea an de cand Mirunette promoveaza si ofera programe educationale in strainatate, pentru copii si tineri. Acestea sunt organizate de scoli specializate din Marea Britanie, SUA, Germania, Franta, Spania, Italia, cu experienta de peste 50 de ani in domeniu. Reprezentam in Romania peste 80 de scoli, licee, Universitati din Marea Britanie – si nu numai – acreditate local, ce ofera garantia calitatii programelor si relaxarea parintilor ai caror copii le urmeaza.

Taberele internationale Mirunette sunt concepute astfel incat sa imbunatateasca nivelul de limba straina, dar si abilitatile sociale, spiritul critic si increderea in fortele proprii. Pentru mai multe detalii, accesati https://www.mirunette.ro/tabere-de-vara/tabere-internationale-de-grup

Inscrie-te si castiga marele premiu!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu