characters characters

Atelierul pentru copii Mato-Struto-Dilul

21 mai 2014    |   335 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

25 mai | Cream un personaj fantastic printr-un proces complex: mai intai descoperim cum vrem sa fie, il construim, compunem pentru el o istorie personala si il introducem intr-un scenariu de grup. In acest proces, cei mici ii acorda personajului trasaturi care vor vorbi despre ei insisi si experimenteaza roluri foarte diferite, ajungand sa inteleaga mai bine perspectiva celor pe care ii percep ca „diferiti”. Isi dezvolta toleranta, capacitatea de a lucra in echipa, exprimarea, expresivitatea, intelegerea de sine si vor explora evadarea in fantastic si conectarea cu realitatea.

DE CE?
De multe ori, temandu-se ca vor fi respinsi sau certati daca vor exprima ceea ce simt, copiii se intristeaza si se inchid in ei. La Atelierul mato-struto-dilul, cei mici invata sa exprime ceea ce simt in cadrul unor jocuri de rol dinamice care oglindesc situatiile lor de zi cu zi. Astfel, ei afla intr-un cadru prietenos si relaxat cum pot exprima emotii (precum bucurie, tristete, furie, entuziasm), in mod adecvat, asa incat mesajele lor sa ajunga la ceilalti fara sa-i raneasca sau deranjeze.

Cand ajungem sa exprimam adecvat emotiile pe care le simtim, e mult mai usor sa construim relatii autentice cu cei din jur si sa avem o viata armonioasa.

Mato-Struto-Dilul este totodata un atelier-extensie la Atelierul de spontaneitate si imaginatie, completand si ducand mai departe experientele adunate aici de micii participanti, printr-o editie concentrata de tip one-time event, unde au ocazia sa-si foloseasca la maximum abilitatile insusite.

Afla mai multe aici.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu