characters characters

“Astazi este despre astazi”: Mirela Retegan, despre arta de a trai prezentul

05 aprilie 2017    |   938 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani, 18 ani +.

astazi este despre astazi“Pentru ieri e prea tarziu, pentru maine e prea devreme. Astazi se intampla doar astazi”, scrie Mirela Retegan in noua sa carte, ce urmeaza sa apara pe 12 aprilie la Curtea Veche Publishing. "Astazi este despre astazi" este un continuu indemn la fericire, fiecare pagina a sa imbiindu-ne sa ramanem in prezent. Fie ca e vorba de viata de zi cu zi, de cariera, de libertate, de iubire sau de visurile noastre, trebuie sa cautam mereu partea frumoasa a lucrurilor si sa inlocuim asteptarea printr-un pas facut inainte. In perioada 4 -11 aprilie, cartea va fi disponibila pentru precomanda cu autograful autoarei exclusiv pe www.curteaveche.ro

Scrise intr-un stil viu, direct și lipsit de false menajamente, reflectiile Mirelei Retegan sunt izvorul unei nepretuite intelepciuni de viata. Fascinante si surprinzatoare, marturisirile sale ne pun in fata o adevarata oglinda, in care sufletele noastre se reflecta perfect. Daca citim cu atentie, daca alegem sa urmam in profunzime firul neprevazut al gandurilor sale, ne vom regasi mereu pe noi insine, cu propriile noastre ezitari si incertitudini, cu dorintele si cu asteptarile noastre, cu toate surprizele placute si neplacute pe care ni le rezerva viata. Prietenoase și amuzante, dar atat de sincere, confesiunile sale despre copii, iubire si credinta, ca si cele despre fericire, prieteni si cotidian sunt semnul unui respect profund pentru viata si pentru oameni. Invatatura suprema pe care aceste confesiuni o transmit este: viata noastra e despre noi insine si nu trebuie sa o lasam sa ne scape printre degete.

Mirela Retegan. Autor, blogger, mama, antreprenor, influencer, antrenorul parinților, prieten, luptator pentru libertate, om de televiziune, om. De o complexitate umana și profesionala rar intalnita, de o sensibilitate uneori prea puternica, puternica și vulnerabila in același timp, iubita și invidiata cateodata, formator de oameni, opinii și caractere, Mirela Retegan este un personaj, o personalitate, un magnet. Atrage succesul, evenimentele și oamenii de calitate. Ne place sa ii fim in jur, sa ne laudam cu prezența ei și sa vedem cum mișca lumea. Intotdeauna mai sus, intotdeauna intr-un fel pozitiv, orice fel de energie, buna sau rea, devine combustibil pentru naveta pe care o indreapta, ca un autentic capitan, spre stele. “Astazi este despre astazi”, un volum de ganduri și provocari, o carte despre prezent și prioritați. A se citi cu mintea si cu inima deschise.

Cartea "Astazi este despre astazi" este disponibila pentru precomanda la prețul de 29 de lei pe site-ul editurii Curtea Veche Publishing: http://bit.ly/2oQJHGu.

Klarmedia, partener monitorizare presa

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu