characters characters

Copilul tau a participat la olimpiade pana acum?

25 februarie 2014   

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a vota!
Repartitia voturilor!

Comentează:
9 comentarii

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu
 • Utilizator Anonim
  vizitator    01.01.2013 - 09:11
  Stocul actual este vibziil in sectiunea "Stocul actual" de pe coloana din dreapta paginii principala. Toate informatiile (preturi, conditii de livrare etc) sunt disponibile in ofertele din sectiunea "Ofertele actuale".
 • gheorghe tepei
  gheorghe tepei    17.11.2011 - 08:29
  Sunt total de acord cu ce scrie IoanaCaciula
 • Caciula 2 Ioana
  Caciula 2 Ioana    13.02.2011 - 16:13
  Sondajul arata faptul ca participarea copiilor la olimpiade este importanta pentru majoritatea parintilor: 72,8% dintre parinti afirma ca cei mici au participat la astfel de concursuri, si numai 21,7% infirma aceasta participare. Olimpiadele scolare reprezinta o buna oportunitate de verificare a cunostintelor si a competentelor la o anumita materie, si de asemenea o ocazie pentru copii de a se familiariza cu atmosfera oficiala de concurs si de a face fata eventualului stres. Olimpiadele reprezinta un nivel superior pregatirii de la clasa, si de aceea necesita pregatire suplimentara, pe care profesorii sau invatatorii in general o realizeaza cu elevii care isi doresc sa participe. Chiar daca cei mici nu trec de fazele pe scoala sau regionala, isi pot imbunatati performantele si pe viitor sa obtina rezultate mai bune.
 • Gabriela Vochescu
  Gabriela Vochescu    05.02.2011 - 12:14
  Este trist si ingrijorator ce citesc aici...Copilul meu este prescolar.Ma pregatesc psihic pentru ceea ce urmeaza.Stiu ca daca nu voi lucra cu el acasa nu va avea rezultate.
 • Utilizator Anonim
  vizitator    03.02.2011 - 18:41
  Există şi altfel de învăţători, care fac tot ce pot pentru aproape toţi copiii. Unii se ocupă separat de copiii care merg la olimpiade, fără a-i lipsi pe ceilalţi de desfăşurarea normală a orelor. Există mulţi învăţători corecţi, care dau mai mult decât li se recunoaşte. Nu toate olimpiadele au ajuns ,,un mod de furt legalizat", unele sunt chiar corecte. Fiica mea a primit exact ceea ce merita, la olimpiada de română. Nu e totul pierdut.
 • Delia Lungu
  Delia Lungu    03.02.2011 - 11:42
  @ciufu: Poti gasi Gazeta Matematica- Editie Electronica pe site-ul Intuitext: http://www.magazin.intuitext.ro/gazeta-matematica. Aceasta cuprinde colectia integrala a revistei din perioada 1895-2008. Mult succes copilului tau!:)
 • Utilizator Anonim
  anac:    02.02.2011 - 15:48
  Scoala din Romania este o bataie de joc pentru copii si parinti care dam bani grei sa-i ducem in fiecare zi la scoala, de unde vin mai prosti de cum i-am trimis, nu se mai ocupa nimeni de ei, sunt lasati in voia sortii, toti isi bat joc de ei, cei mai mari ii bat pe cei mai mici, le pun piedici, invatatorii nu au rabdare cu copii cu adha ii lovesc cu pumnul in cap in fiecare zi, la olimpiade se aleg copii,ai caror parinti sponsorizeaza dascalul, pentru mine care muncesc 16 ore cu copilul meu ca sa stie ceva cat de cat, mai ar fi daca s-ar aproba invatamant la domiciliu, macar n-as mai cheltui cu el banii de mers la scoala, ca oricum tot trebuie la materiile de baza sa-i iei profesor in particular.
 • ciufu ani
  ciufu ani    01.02.2011 - 19:05
  Olimpiadele sunt cu mult peste nivelul de cunostinte predat la clasa.Fara lucru suplimentar, un elev nu are nicio sansa. In plus participa elevi (ma refer la nivelul gimnaziu), care au clasa de matematica intensiv, de la licee cu profil de mate-info, evident cu alt nivel de pregatire. Un alt aspect este acela ca una din problemele de la clasa a VII-a este din "gazeta matematica". La noi in scoala nu se aduce aceasta revista si nici pe site nu am gasit-o(eu sunt parinte).Am mai participat la fazele pe sector si spre placuta mea surprindere, copilul meu a reusit sa rezolve o parte din subiecte, insa nu suficiente pentru a trece la faza urmatoare.
 • maria ilincescu
  maria ilincescu    31.01.2011 - 11:10
  Olimpiadele au ajuns un mod de furt legalizat, mai ceva decat concursul de titularizare!La asistenta merg pe preferinte teritoriale ,prietenii si imbogatirea portofoliului resonsabilului de cerc din zona.