characters characters

10/10 - Activitati pentru timpul liber
Clasa a III-a    Engleza

Propus de: Shakespeare School   |   12 mai 2014    |   1709 vizualizări

*Sursa foto: https://www.flickr.com/photos/mcknoell/5889107912


Timpul liber nu este atat de putin precum ne place sa spunem sau mai bine zis sa ne plangem. Mai ales cel petrecut alaturi de copilul tau. Faptul ca citesti acum, aceste randuri, este o dovada clara ca ai luat in calcul inca o modalitate de a face ceva util si placut impreuna, in timpul liber.

Asadar, astazi despre timpul liber, asa cum te-am obisnuit, in engleza!

Vocabular: collect things, ride bikes, play with trains, play with dolls, play cards, email friends, watch TV, paint pictures, do puzzles, play games with Grandpa, fly a kite, read a book, play video games, build models, put on a puppet show, jump rope

Activitatea 1: Sing and practice!

Materiale necesare: calculator, conexiune la net

Invitatia muzicala de azi este una complexa si este, de fapt, un exercitiu de limba engleza bine organizat.

Runda 1: Ascultati cu atentie pana la momentul „Question zone”

Runda 2:Question zone” –aveti toate instructiunile in clip

Runda 3: „Missing words”- de asemenea, detalii in clip

Sfat: daca vreti, in timpul vizionarii, din momentul in care ajungeti in zona Question, opriti clipul, luati un caiet si un pix si incercati sa si scrieti raspunsurile corecte si apoi sa le verificati cu cele care apar pe ecran; astfel,va testati si abilitatile practice de scris.

Activitatea 2: Let’s play cards!

Materiale necesare: cartonase cu activitatile din timpul liber mentionate mai sus (pe care le printati si decupati de aici: http://www.mes-english.com/flashcards/files/hobbies1.pdf)

Runda1: Spune-i copilului sa repete cu voce tare toate activitatile care apar pe cartonase. Dupa ce le stapaneste, acopera scrisul cu mana si cere-i sa le spuna din memorie, avand voie sa priveasca imaginea. La fiecare raspuns corect,copilul tau poate sa taie cu o foarfeca partea scrisa de sub imaginea respectiva (pastreaza cu grija bucatele de hartie pentru ca le veti folosi in runda 2). Incercati pana cand toate cartonasele raman doar cu suport vizual.

Runda 2: Faceti un top 10 si selectati cele mai iubite activitati din timpul liber. Luati si partile decupate anterior si faceti 2 siruri:unul cu imaginile, celalalt cu expresiile aferente. Puneti-le la inatplare, cu fata in jos. Pe rand, intoarceti cu fata in sus cate un cartonas din sirul cu imagini si un cartonas din celalat sir. Daca se potrivesc, rezulta o pereche. Aceasta va fi scoasa din joc de catre cel care le-a intors. Cand s-au epuizat toate cartile, cel care are mai multe perechi, castiga.

In afara de jocuri in limba engleza, tu ce alte activitai mai faci cu copilul tau in timpul liber?

La Shakespeare School limba engleza se invata prin jocuri si mici competitii care ii fac pe copii sa asimileze rapid si cu placere.

Personajele Ziggy si Zaggy, create de expertii nostri, vor deveni imediat prietenii si partenerii de joaca ai copiilor!

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu