characters characters

Planuri de weekend si revelatii

Propus de: Parenting cu Blandete   |   08 iunie 2018    |   2232 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani.

planuri s i revelatii de weekend
Atunci cand unul din copii e racit, planurile facute pentru zilele de weekend se duc pe apa sambetei. Numai ca asta poate fi chiar un lucru bun uneori. Cand e vreme frumoasa afara ma simt tare presata sa fac ceva interesant, sa merg intr-un loc nou sau macarsa plec de acasa, altundeva decat inparculetul din cartier. Mi se pare ca ar trebui sa profit de vremea buna, sa fac ceva deosebit, sa creez amintiri copiilor si nu numai. Simt ca trebuie (again, trebuie!…) sa bifez ceva. Partea ironica este ca nu prea-miiese pentru ca nu e simplu sa plecam de acasa in formula de 4, mai ales de cand Mr. Junior Andrei nu mai vrea sa stea deloc in scaunul de masina, ceea ce face ca un drum scurt de 10-15 minute sa para cat o excursie prin toata tara (mamaimutaresc in fel si chip langa el doar ca sa stea in scaun).

Poate cu atat mai mult cu cat nu-mi iese cu plecarile, ma gandesc si mai intens la asta. Spre beneficiul cui, insa? Andrei care are doar un an nu cred ca apreciaza prea mult ca suntem undeva departe, intr-un loc nou si nu s-ar supara sa fim intr-un parculet aflat la 2 pasi de casa. Cat despre Darius, aici e alta poveste. El se bucura atunci cand facem ceva mai deosebit. Poate de asta si vreau sa plecam. Insa el se mobilizeaza mai greu, cu insistente, rugaminti, de fapt in ritmul sau de copil care nu prea are treaba cu notiunea de “timp“.

Citeste continuarea articolului pe ParentingcuBlandete


Parenting cu Blandete este blogul Alexandrei, mama de 2 baieti minunati, Darius si Andrei, cu diferenta de varsta de fix 3 ani si 3 zile. Alexandra scrie despre bucuriile pe care i le aduce viata de mama, dar si despre provocarile ei.


*Sursa foto: Pixabay.com

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe