characters characters

„Mami, vreau sa fac ordine în camera mea.”

Propus de: Parenting cu Blandete   |   13 aprilie 2018    |   3713 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani.

ordine in camera copiluluiSpre marea mea surprindere, camera lui Darius (si chiar casa noastra) a incetat la ceas de seara sa mai arate ca si cum ar fi fost lovita de vreo bomba sau ca si cum au dat navala hunii. Cu cateva minute inainte de a face poza asta, rafturile erau cam goale, pentru ca primul nascut si-a etalat de-a lungul zilei intreaga colectie de jucarii prin toata casa si a uitat bineinteles sa le mai si adune. Pacat ca n-am facut o poza si inainte de a ne apuca de treaba.

Dar totusi seara a venit cu o surpriza placuta.

– Mami, vreau sa te ajut si eu sa strangem din camera mea! (Stiu, corect ar fi fost: „Mami, ma poti ajuta sa strangem din camera mea?”, dar pana la urma ceea ce conteaza e intentia).

-Say again, ma’ boy! (doar in gand am zis asta). Sigur, puiule, uite pune asta, acolo, aia dincolo, am zis eu repede ca sa nu observe nedumerirea mea. Imi mai venea sa-l intreb daca se simte bine sau i-a revenit cumva febra :D. Dar am reusit sa ma abtin.

Nu stiu sigur daca a fost chiar prima data cand a spus asta din proprie initiativa, fara ca eu sa-i fi cerut ajutorul sau sa-i fi explicat printr-un speech de toata frumusetea despre cat e de important sa existe totusi ordine in camera lui, pentru ca altfel nu mai gasim nimic, calcam pe jucarii si unele se strica, etc. Dar ce m-a surprins, de fapt, cel mai tare a fost ca a si facut mai multa treaba decat de obicei, urmand indicatiile mele despre cum si unde sa-si aseze anumite lucruri.

Citeste continuarea articolului pe Parenting cu Blandete


Parenting cu Blandete este blogul Alexandrei, mama de 2 baieti minunati, Darius si Andrei, cu diferenta de varsta de fix 3 ani si 3 zile. Alexandra scrie despre bucuriile pe care i le aduce viata de mama, dar si despre provocarile ei.

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu

Citeste si alte articole din aceasta tema

Mai multe