characters characters
gheorghe munteanu 08 apr 2014

Nu gasesc scoala mea inscrisa?

Propus de: gheorghe munteanu   |  

Varsta: 18 ani +.

va transmit denumirea scolii LICEUL TEHNOLOGIC TURCENI ,JUDETUL GORJ,CLASELE I-XII.MULTUMESC!

Raspunsuri(1)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
 • Sunt Parinte
  rating up 0 rating down

  Sunt Parinte 09 apr 2014 11:02

  Bună ziua,

  Pe site-ul nostru există şcoala:https://grupuri.suntparinte.ro/grup-scolar-industrial-energetic-turceni/10142Este posibil să fie aceeaşi instituţie? Ştim că multe grupuri şcolare au devenit licee tehnologice. Dacă acesta este cazul liceului dumnevoastră, avem rugămintea să ne confirmaţi acest lucru, pentru a modifica denumirea instituţiei pe site.

  Mulţumim pentru interes.

  O zi frumoasă!

Citeste articole din aceasta tema

 • Stresul cadrelor didactice in perioada pandemiei
  Cum pot parintii sa ii sprijine pe profesori in perioada pandemiei
  05 noiembrie 2020   

  In prezent, avem cu atat mai multa nevoie sa fim dispusi sa cooperam si sa ii ajutam pe cei din jur. Iar cand vine vorba de profesorii copiilor nostri, aceasta nevoie este cu atat mai stringenta. Iti propunem un exercitiu de empatie: sa vedem lucrurile din perspectiva acestora, pentru a putea sa ii sprijinim cat mai bine.

 • RBL Summit 2019: Educatia – cea mai sigura investitie in viitor
  RBL Summit 2019: Educatia – cea mai sigura investitie in viitor
  15 martie 2019   

  Stand sub tematica descifrarii schimbarii si mai ales a transformarilor din jurul nostru, cea de-a opta editie RBL Summit 2019 nu a putut sa nu aduca in vizor si problema educatiei, intr-un mod original, tonic si efervescent.

 • Cum sa devii un parinte relaxat
  Cum sa devii un parinte relaxat 3
  03 ianuarie 2013   

  “Daca exista ceva ce am dori sa schimbam la copiii nostri, ar trebui ca prima data sa ne examinam pe noi insine pentru a vedea ce anume e de schimbat la noi” (C.G.Jung)Multi dintre noi devenim aproape obsedati de ideea de a oferi copilului tot ce e mai bun. Am inceput sa ii stimulam pe cei mici cu cele mai noi jocuri aparute pe piata, ii invatam cuvinte in limbi straine chiar inainte de a merge la gradinita, ii dam la dans sau sport chiar daca inca nu au achizitionat in totalitate mersul corect.

Mai multe