characters characters
Carmen Pana 17 sep 2015

Cursuri de programare in Cluj?

Propus de: Carmen Pana   |  

Varsta: 6 - 11 ani.

Buna ziua,

Fiul meu, Marcu, are 10 ani si este foarte pasionat de tehnologie si doresc sa ii fructific aceasta curiozitate. Stie cineva/poate cineva sa imi recomande niste cursuri profi de IT/utilizarea calculatorului/programare?

Va multumesc anticipat.

Raspunsuri(1)

Autentifică-te pentru a putea raspunde.
 • George Brata
  rating up 0 rating down

  George Brata 17 sep 2015 22:44

  Buna
  Fata de 9 ani a unei cunostinte urmeaza niste cursuri de programare pentru copii in Cluj care se numesc Digital Kids. Nu stiu sa iti zic mai multe, dar cred ca gasesti pe siteul lor mai multe detalii. ( http://ro.simplon.co/digital-kids/ asta cred ca e site-ul lor)

Citeste articole din aceasta tema

 • Libertate si creativitate in copilarie
  Libertatea de a explora, esentiala pentru creativitate si succes
  03 mai 2022   

  Cand vrem sa ii sprijinim pe copii sa aiba succes la scoala si, mai tarziu, la maturitate, ne gandim deseori la ideea de efort concentrat si consecvent pentru atingerea performantei. Insa libertatea de a explora domenii variate, fara obligatia de a alege unul pe termen lung este de fapt un factor esential pentru creativitate si succes.

 • Activitati 8 Martie
  8 martie, Ziua Internationala a Femeii. Idei de activitati pentru mame si fiice
  08 martie 2022   

  Ziua Femeii inseamna mai mult decat flori, felicitari si cadouri. Daca esti parintele unei fete, este important sa o inveti despre semnificatia acestei zile, despre egalitatea de gen si despre stereotipurile care pot afecta accesul la oportunitati egale pentru fete.

 • Proiecte de primavara
  Proiecte de primavara. Activitati creative pentru copii
  01 martie 2022   

  Unul dintre cele mai asteptate anotimpuri, primavara aduce speranta si bucuria unui nou inceput. Cum poti sarbatori primavara in mod creativ si educativ alaturi de copil? Iata cateva idei pe care le poti implementa acasa, dar si la scoala, daca esti cadru didactic.

Mai multe